MATKAILUAUTO- ja ASUNTOVAUNUPAIKAT PARHAILLA PAIKOILLA!

 Provinssiyleisöä nurmella
Kuva: Provinssi / Maiju Pohjolainen

 Päivitetty 16.6.2017 -Sorsanpesän paikat täynnä. Lisää vaihtoehtoisesta tuotteesta alempana.

HOTELLI SORSANPESÄN PAIKAT -- TÄYNNÄ!

Hotel Sorsanpesän (Törnäväntie 27) pihassa, vain 600 metrin päässä festivaalialueen pääportista, on tarjolla paikkoja asuntovaunuille ja matkailuautoille. Paikkaan sisältyy sähköt ja käytössä on Sorsanpesän sisävessat ja suihkutilat. 

Hotelli Sorsanpesän paikat loppuunmyyty! 

 

SEDU ASUNTOAUTO ja -VAUNUPAIKAT:

Nyt myynnissä tien toisella puolella sijaitsevat Sedun pihan asuntoauto ja-vaunupaikat. Hintaan sisältyy sähköt ja käytössäsi on sisävessat ja suihkutilat.

Leirintäalue avaa ovensa keskiviikkona 28.6.2017 klo 18 ja sulkeutuu sunnuntaina 2.7.2017 klo 12. Majoitukseen pääseminen edellyttää voimassa olevan festivaalirannekkeen.

Paikkojen hinnat ovat seuraavat:
Ke–Su 150 eur + hlömaksu 40 eur / hlö
To–Su 130 eur + hlömaksu 40 eur / hlö

 

Paikan voi varata sähköpostilla osoitteesta majoitus(at)provinssi.fi. Ilmoita viestissä myös yhteystietosi ja majoittuvien henkilöiden lukumäärä. Laskutamme majoituksen ennakkoon. Varauksia otetaan vastaan MA 26.6. klo 12 asti.

HUOM! Majoittuessasi asuntovaunualueelle tulee sinun täyttää matkustajailmoitus. Voit nopeuttaa omaa sekä muiden majoittumista tulostamalla ja täyttämällä matkustajailmoituslomakkeen etukäteen. Tästä matkustajailmoituslomakkeeseen.

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

20.6.2017
Aluekartta julkaistu

Provinssin aluekartta on julkaistu. Tutustu alueeseen etukäteen tästä.

 


Lue lisää »

19.6.2017
BATTLE BEAST PROVINSSIIN

Aikaisemmin tänä vuonna julkaistulla uutuusalbumillaan "Bringer of Pain" listaykköseksi noussut metallibändi Battle Beast esiintyy Provinssissa t..
Lue lisää »