Miten Seinäjoelle?

Provinssin festivaalialuetta ja lava

Junalla

Seinäjoki sijaitsee kätevästi pääradan varrella, joten suosittelemme ekologista junailua festivaalillemme. Juna on myös monesti se nopein vaihtoehto!

Juna-aikatauluja voit tutkailla osoitteesta www.vr.fi

Kimppakyydillä

Mikäs sen parempaa kuin auto täynnä iloista festarikansaa matkalla kohti kesäisiä seikkailuja! Road trip!

Kimppakyytiläisiä voit etsiä Provinssin omasta kimppakyytiryhmästä: Provinssi 2017 Kimppakyytiryhmä  tai vaikkapa jollain näistä kimppakyytisivustoista:

Kyydit.net
Kimppakyyti.fi
Kimppa.net
Ridefy.com
Tziip.com
Kimppakyyti -ryhmä Facebookissa
Kimppakyyti Helsinki - Pohjanmaa - Helsinki -ryhmä Facebookissa
Kimppakyyti Seinäjoki -ryhmä Facebookissa
Kimppakyyti Jyväskylä-Seinäjoki -ryhmä Facebookissa

Pysäköittehän autonne jollekin Provinssin virallisista pysäköintialueesta tai jätätte autonne Seinäjoen keskustaan ja liikutte alueelle festaribussilla.

LINJA-AUTOTUNNELMAN SIIVITTÄMÄNÄ!

Provinssiin järjestetään joka kesä bussikuljetuksia maakunnasta ja ympäri Suomea niin elävän musiikin yhdistysten kuin bussifirmojen toimesta. Kerromme niistä lisää tällä sivulla kevään aikana.

 

Poppareiden kyydissä Provinssiin!

Jo perinteeksi muodostunut reissu Pohjanmaan lakeuksille saa jatkoa myös tänä kesänä, kun Joensuun Popmuusikot ry järjestää bussimatkan uudistuneeseen Provinssiin. Kolmen päivän festariseikkailu Seinäjoella tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin, lähde ihmeessä mukaan!


Lähtö: to 29.6.2017 klo 8:00

Paluu: su 2.7.2017 klo 11:00

Hinta: Edestakaisen bussimatkan hinta on yhdistyksen jäsenille 40€ ja muille 45€.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautumisia matkalle otetaan vastaan arkipäivisin klo 9–16 välisenä aikana puhelinnumerossa 013-125 030 tai osoitteeseen taina(@)ilosaarirock.fi.

Ilmoittautuneiden tulee maksaa matkansa 26.6. mennessä Poppareiden toimistolle tai tilille FI66 5770 0520 0369 94, BIC: OKOYFIHH. Viestikenttään: oma nimi, puhelinnumero, sähköposti ja sana Provinssimatka.

 

 

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

5.7.2017
PROVINSSIN KÄVIJÄKYSELY 2017

Missä onnistuimme ja miten voisimme parantaa Provinssin järjestelyitä? Täytä Provinssi 2017 kävijäkysely ja autat meitä tekemään ensi kesän festivaali..
Lue lisää »

4.7.2017
Vastaa kyselyyn majoitustuotteista ja voita liput Provinssiin 2018!

Vastaa festivaalimajoitustuotteita koskevaan kyselyyn ja voita liput Provinssiin 2018! Kysely on osa Humanistisen ammattikorkeakoulun opinnäytetyötä ..
Lue lisää »