AKKREDITOINTI JA PROVINSSIN HYVÄNTEKEVÄISYYSKOHDE 2019

Keväällä 2019 saimme järkyttäviä uutisia: The Prodigy -yhtyeen keulahahmon Keith Flintin kerrottiin menehtyneen, ja kuolinsyyksi uutisoitiin epäilys itsemurhasta. Edesmenneen artistin kerrottiin kärsineen masennuksesta ja päihdeongelmasta. The Prodigyn oli tarkoitus esiintyä Provinssissa tulevana kesänä.

Tänä vuonna Provinssi on valinnut hyväntekeväisyyskohteekseen Kriisikeskus Mobilen, jota hallinnoi Etelä-Pohjanmaalla toimiva Suomen mielenterveysseuran paikallisjärjestö Lakeuden mielenterveysseura ry. Vuonna 1997 perustetun kansalaisjärjestön tavoitteena on edistää väestön selviytymistä ja hyvinvointia elämän eri osa-alueilla tukemalla ja kehittämällä rakentavaa mielenterveystyötä. Järjestön toimintaan kuuluva Kriisikeskus Mobile tarjoaa ammatillista keskusteluapua nopeasti, kotikunnasta riippumatta, maksutta, ilman lähetettä ja nimettömänä. Lisätietoja aiheesta: www.kriisikeskussjk.fi.

Kaikki vapaalipulla Provinssiin saapuvat henkilöt, kuten kutsuvieraat, median edustajat, akkreditoidut musiikkialan ammattilaiset ja artistien vieraat ovat velvoitettuja suorittamaan rannekkeen noudon yhteydessä 10€ akkreditointimaksun, josta kertyneet varat ohjataan Kriisikeskus Mobilelle.

Provinssi tukee paikallista mielenterveystyötä myös muin tavoin, kuten lahjoittamalla lippuja festivaalin läheisyydessä sijaitsevan Törnävän sairaalan psykiatriselle osastolle.

Törnävän sairaalan tervehdys: “Festivaalille osallistuminen tuo sekä onnistumisen kokemuksia, osallisuuden hetkiä sekä tiettyä normaalintavaa tekemistä, eli tarjoaa päivän, jolloin mielenterveyden ongelma ei ole se keskeisin asia vaan lempibändien näkeminen ja festarikansan seurailu.”

Provinssi tukee lukuisia muitakin Seinäjoen alueen hankkeita ja järjestöjä. Tarjoamme muun muassa yhteistyössä paikallisten hankkeiden, kuten Tolkkupajan, Nuorten Startin ja Etsivän nuorisotyön kanssa nuorille esimerkiksi toiminnallista ja luovaa tekemistä festivaalin rakennuksen ja taideprojektien parissa.

Medialle ja musiikkialan ammattilaisille tarkoitettu akkreditointi on nyt avattu. Lue ohjeet huolellisesti ja täytä hakemus viimeistään ma 17.6.2018.

Tästä lomakkeeseen >>>