ALUEOHJELMA JA -TAIDE

Musiikin, yhdessäolon ja laadukkaiden ravintolapalveluiden ohella Provinssi on myös paljon, paljon muutakin. Ympäri festivaalialueetta ja Camp Provinssia löytyy lukemattomia viihdyttäviä, yllättäviä ja ilostuttavia ohjelmanumeroita ja taideprojekteja. Ensimmäiset osa-alueet on nyt julkistettu, paljon lisäyksiä luvassa pitkin loppukevättä ja alkukesää. 

Alueohjelmaa järjestetään sekä ennakkoon kerrotun aikataulun mukaisesti että yllätyksellisesti juuri silloin kun sitä vähiten osaisit odottaa. Pidä siis silmäsi auki liikkuessasi Provinssi-alueella! Tarkemmat aikataulut kerrotaan alueohjelman valmistuttua kokonaisuudessaan.

Törnävänsaaren festivaalialue täyttyy taideteoksista ja -projekteista kasvaen tilataidenäyttelyksi. Mika Pettissalo kokoaa jo aiemmin Provinssissa nähdyistä hahmoista installation alueelle. Artesaani Janita Ala-Mutka rakentaa metalliromusta puiden oksille ripustettavia eläinhahmoja. Landys Roimolan ikoninen Norsu-teos vastaanottaa tänäkin vuonna festivaalikävijät tapahtuma-alueelle.

Camp Provinssissa järjestetään lauantai-illan päätteeksi klassiset syntymäpäiväjuhlat! Lauantaina aamupäivällä Touhuteltta koristellaan festarivieraiden toimesta iltaa varten, jolloin on luvassa ohjelmaa, kreisibailausta ja ennen kaikkea mahtavat päätösbileet.

Päälavan läheisyydessä sijaitseva maailmanpyörä vie festarivieraat korkeuksiin, ja vauhdikkaampia elämyksiä tarjoilee benji-hyppy.

Kansantanssia uudella ja raikkaalla otteella toteuttava Säpäkät tulee ilostuttamaan Provinssiin kukkamekoissaan 50-luvun henkeen

Samba Tropical tuo brasilialaisen lämmön ja Rion karnevaalitunnelman tullessaan! Loisteliaat asut, upeat tanssijat ja aito brasilialainen batacada-rummutus eivät jätä ketään kylmäksi. 

Korttiartisti Raimo Lusma luo ja esittää taianomaisia hetkiä ja kokemuksia.

Camp Provinssi -leirintäalueella järjestettävässä Aamujoogassa saat karistettua edellisen päivän pölyt ja jumit ja tehtyä tilaa uusille seikkailuille. Joogaopettaja Anna Strazdinan ohjauksessa pysyt mukana, vaikka et olisi koskaan ennen joogannut. Kevyt herättelevä harjoitus sopii kaikentasoisille ja -kuntoisille, et tarvitse joogamattoa tai mitään erityisvälineitä.

Festarilempi leiskumaan klassisen parisuhdevisailun merkeissä: Camp Provinssissa tavataan uusia tuttavuuksia ja mahdollisesti myös ihastutaan Napakympin parissa. Touhuteltassa pääset myös kokeilemaan onneasi Bingossa tai todistamaan festivaali- ja artistitietämyksesi Provinssi-tietovisassa.

Provinssin aikaan pelataan jalkapallon MM-kisoja. Kisakatsomot löytyvät festivaalialueelta sekä Camp Provinssista. Torstaina 28.6. pelataan alkulohkon otteluita, ja lauantaina 30.6. on luvassa ensimmäiset neljännesvälierät.

Sauna on jälleen lämpimänä Camp Provinsissa aamusta yöhön. Pääset vaikka aamu-uinnin jälkeen löylyttelemään edellisen päivän pölyt pois.

Ja kuten aikaisemmin mainitsimme, paljon lisää alueohjelmaa kerrotaan Provinssin lähestyessä!