ARTISTIEN ESIINTYMISPÄIVÄT JULKI JA PÄIVÄLIPUT NYT MYYNNISSÄ

image-8153

Valmistaudumme tulevaan festarikesään ja lisäsimme ohjelmistoomme neljä kansainvälistä artistikiinnitystä. Tämä julkaisu jatkaa festivaalin perinteitä esittelemällä ennakkoluulottomasti nousevia nimiä musiikin eri osa-alueilta. Samalla julkistimme festivaalillemme kiinnitettyjen artistien esiintymispäivät, jonka myötä kaikki 1 & 2 päivän liput ovat nyt myynnissä.

Iso-Britannian suosituimpiin vaihtoehtorock-nimiin lukeutuva Don Broco nähdään Seinäjoella festivaalin avauspäivänä. Muun muassa Linkin Parkiin verrattu ja Blind Channelin esikuvana toiminut nelikko ampaisi hiljattain kotimaansa listaykköseksi ”Amazing Things” -albumillaan, jonka soundimaailma venyttää elektron, rockin, popin ja metallin rajoja.

Tuoretta brittisoundia torstain ohjelmassa esittelee myös huimassa nousukiidossa oleva Nova Twins. Laulaja-kitaristi Amy Loven ja basisti Georgia Southin muodostama duo haastaa punkin, grime rapin ja rockin konventioita anteeksipyytelemättömällä asenteellaan.

Saarivaltiota edustaa myös perjantaina esiintyvä ärhäkän energinen punkrock -yhtye Frank Carter & The Rattlesnakes, jonka viimeisin pitkäsoitto ”Sticky” on kerännyt ylistäviä arvioita kautta maailman. Nyt julkaistavan ohjelman täydentää emoräpin ja post-punkin parissa operoiva floridalaisartisti POORSTACY

Aiemmin julkaistun Insomniumin kesän Provinssi-keikka on valitettavasti peruuntunut.

Tarkemmat esiintymisajat julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Lisää festivaalijulkistuksia on luvassa myöhemmin sekä artistikiinnitysten että aluetaiteen sekä -ohjelman osalta. Myös Provinssin monipuolinen ruokamaailma julkaistaan kevään aikana.