AVAUSPÄIVÄ KERÄSI 19.000 KÄVIJÄÄ

Provinssin avauspäivä torstai keräsi Törnävänsaarelle runsaat 19.000 juhlavierasta. Perjantaina yleisöä on luvassa torstaita enemmän, ja päätöspäivänä lauantaina Provinssiin saapuu tämän vuoden festivaalin suurin yleisömäärä.
 
”Viimeisen viikon lipunmyynti on ylittänyt kaikki odotuksemme. Helteisenä jatkuvan sääennusteen myötä on jo varmaa, että rikomme kirkkaasti 60.000 kävijän rajan, mikä ylittää tämän vuoden yleisötavoitteemme yli 10.000 juhlijalla”, Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen iloitsee.
 
Provinssin ensimmäisen päivän kohokohtia olivat uransa lukuisista hiteistä läpileikkauksen soittanut The Killers, rave-musiikkia ja hiphopia yhdistelevällä tuotannollaan yleisöä tanssittanut Die Antwoord, The Killersin ohella päivän suurimman yleisön kerännyt Haloo Helsinki! sekä moshpitit lavojen eteen keränneet metallibändit Stam1na ja Sabaton. Festivaalin uusi Amphitheatre-lava nousi myös yleisön suosikiksi varsinkin Ismo Alangon soolokeikan aikana.
 
Festivaalin yhden ja kahden päivän lippuja on edelleen saatavissa Provinssin nettisivujen lippukaupasta, Lippupisteestä, Tiketistä ja myös portilta.