BIFFY CLYRO, BRING ME THE HORIZON JA MUITA JULKISTUKSIA

Provinssin ohjelmisto on vahvistunut kattauksella ajankohtaista vaihtoehtorockia ja hiphopia.

Provinssin pääesiintyjien joukkoon liittyy parhaillaan studiossa oleva Biffy Clyro, jonka odotettu uutuuslevy ilmestyy ensi vuoden puolella. Rockin pelastajaksi nimetty skotlantilaisbändi yhdistelee soundimaailmassaan jylhiä kitaravalleja ja melodisia kertosäkeitä. Esimerkiksi Reading- ja Ruisrock-festivaalien pääesiintyjänä nähty Biffy Clyro on intensiivisten keikkojensa ohella tunnettu valtaisan määrän radiosoittoa keränneistä kappaleistaan, kuten ”Mountains”, ”Bubbles” ja ”Many of Horror”.

Aikaisemmin tänä syksynä julkaistun ”That’s The Spirit” -albuminsa myötä suosiossaan aivan uudelle tasolle noussut Bring Me The Horizon on tämän hetken menestyksekkäin metalcore-yhtye. Brittibändi soitti aikaisemmin tänä syksynä hurmoksellisen keikan loppuunmyydyllä Kaapelitehtaalla 3000 katsojan edessä.

Yhdysvaltalainen hiphop-artisti Yelawolf tarjoilee Provinssissa räpin ja rockin välimaastoon sijoittuvaa tuotantoaan. Eminemin suojatti vieraili hiljattain Tavastialla, joka myytiin välittömästi julkistuksen jälkeen loppuun.

PMMP:n riveissä useita kertoja Provinssissa nähty Paula Vesala saapuu Törnävänsaarelle ensimmäistä kertaa Vesala-sooloprojektinsa kanssa. Konsertti on Vesalan ainoa kesäkeikka Seinäjoen ja Vaasan alueella.

Kotimaista hiphopia edustaa paluun lavoille tehnyt Pyhimys, joka on soolouransa ohella tuttu myös Ruger Hauer- ja Teflon Brothers -kokoonpanoista. Esiintyminen Provinssissa on Pyhimykselle yksi ensi vuoden harvoista keikoista.

Uusista julkistuksista Pyhimys esiintyy torstaina. Biffy Clyro, Bring Me The Horizon, Yelawolf ja Vesala nousevat lavalle Provinssin päätöspäivänä lauantaina. Tutustu ohjelmaamme täällä.

EARLY BIRD -MYYNTI ENNÄTYKSELLISTÄ – KAIKKI LIPPUTYYPIT NYT SAATAVILLA

Provinssin eilen päättynyt early bird -myynti rikkoi aikaisempien vuosien ennätykset.

–Early Bird -lipunmyyntimme on nelinkertaistunut viime vuoteen nähden ja luonnollisesti ylittänyt kaikki ennakko-odotuksemme. Kasvu kertoo paitsi yleisöä sytyttävistä esiintyjäkiinnityksistä, myös onnistumisista edellisessä tapahtumassa. Uskomme lipunmyynnin jatkuvan vilkkaana myös lähiviikkoina, sillä uutisia on luvassa vielä ennen joulua, festivaalijohtaja Sami Rumpunen iloitsee.

Festivaalin kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä osoitteessa www.provinssi.fi/liput. 1-3 päivän festivaalilippujen ohella saatavissa on myös lippu+leirintä-, VIP- ja majoituspaketteja.