Camp Provinssin alueohjelma

jooga
Kuva: Provinssi / Mikko Koskenkorva

CAMP PROVINSSIN OHJELMA ON NYT JULKAISTU!

Provinssin huikea alueohjelma ei rajoitu ainoastaan festarialueelle, vaan mahtavaa ohjelmaa tarjoillaan jälleen tänäkin vuonna myös Camp Provinssin puolella!

Camp Provinssin Touhuteltassa tapahtuu taas! Teltan ohjelmistossa on muun muassa ulkomuistikaraokea, bingoa, leikkimielistä kisailua sekä rentoa yhdessäoloa vanhojen tuttujen ja uusien tuttavuuksien kanssa. Lisäksi Touhuteltalla järjestetään torstaista lauantaihin Atria Grill & Chill -bileet, joissa luvassa on musiikkiesityksiä sekä muuta yllätysohjelmaa.

Touhuteltasta puhuttaessa ei sovi unohtaa myöskään huikeita discoja, jotka luovat juhlatunnelmaa Camp Provinssiin festaripäivien mittaan. Pahimmankin kohmelon karkoittava Kuusamo-disco sekä iltaisin Camp-yleisön biisitoiveita vastaanottava Youtube-disco kuuluvat Touhuteltan vakio-ohjelmistoon. Festarialueen jo suljettua Campissa tampataan vielä pikkutunneille asti, kun viime vuosina kulttimaineeseen noussut Silent Disco ottaa Touhuteltan haltuun jokaisena festariyönä klo 2:00 alkaen.

Touhuteltan jo entuudestaan kovaan kattaukseen on onnistuttu tänä vuonna kiinnittämään myös muutama äärimmäisen haluttu erikoisohjelmanumero. Pari viikkoa sitten Sideways-festivaaleilla yleisöä villinnyt Eläinkaraoke rantautuu nyt myös Törnävälle ja Camp Provinssiin! Perjantaina ja lauantaina Camp-yleisöä hellitään oikein kunnolla, kun tunnin mittaisia Eläinkaraoke-sessioita pidetään Touhuteltassa kaksi kumpanakin päivänä. Toinen tämän vuoden erikoisuus Touhuteltan ohjelmistossa on Nykypost -ryhmän spoken wordia sekä projisointeja yhdistelevä musiikkiteos.

Touhuteltan lisäksi Camp Provinssissa tapahtuu rutkasti muutakin! Campin väki pääsee jälleen tänäkin vuonna nauttimaan löylyistä super-suositussa saunassa, jota lämmitetään ahkerasti koko Provinssin ajan. Saunan läheisyydessä on luvassa myös muuta viime vuosilta tuttua ohjelmaa, sillä Aamujooga sekä Slackline-workshop tekevät niin ikään paluun Törnävän rannoille.

Tsekkaa Camp Provinssin koko ohjelma alta: