CAMP PROVINSSI KONTTIKYLÄ - SOLD OUT

Konttikylä
Kuva: Provinssi 

 

Huom! Konttikylä on loppuunmyyty vuoden 2020 osalta!

 

Majoitu mukavasti sisätiloissa keskellä Camp Provinssia!

Uudenlainen majoitustuote Konttikylä sijaitsee Camp Provinssissa kaikkien leirintäalueen palveluiden äärelllä väliaikaiskoulun tiloissa. Kylässä majoitutaan maksimissaan 12 hengen luokkahuoneissa, eli “konteissa".

Konttikylässä on useita sisävessoja asiakkaiden käytössä ja pihasta löytyy suihkut. Majoituksen hintaan sisältyy ilmapatja. Konttikylässä on tavaransäilytyshuone, mutta arvotavarat kannattaa kuitenkin viedä festivaalialueen narikkaan. Konteissa on runsaasti pistorasioita, joita voi vapaasti käyttää esim puhelimen latausta varten. Kontit täytetään saapumisjärjestyksessä, eikä paikkoja lähtökohtaisesti varata. 

 
Camp Provinssi Konttikylä 3PV 100,00€ - SOLD OUT

- Majoitus yhdelle hengelle Konttikylässä koko Provinssin ajaksi (festivaalilippu hankittava erikseen)
- Majoituksen hintaan sisältyy patja
- Sisäänkirjautuminen ke 24.6.2020 klo 18
- Poistuminen viimeistään su 28.6.2020 klo 12

Liput Camp Provinssin Konttikylään >>> www.provinssi.fi/liput

 

Oma kontti omalle kaveriporukalle?

Konttikylästä on mahdollista ostaa kokonainen kontti omalle kaveriporukalle (max 12hlö).

Lisätiedot: majoitus@provinssi.fi

 

Hyvä tietää

  • Majoittuminen Camp Provinssissa on ainoastaan festivaalivieraille ja edellyttää Provinssilipun tai -rannekkeen näyttämisen leirintään saapuessa
  • Kuten kaikilla leirintäalueilla, on Camp Provinssissa kaikenlaisten grillien käyttö ja avotulen teko on kielletty. Grillaathan siis Campin valvotuilla nuotiopaikoilla.
  • Leirintään voit luonnollisesti tuoda omia eväitä
  • Maksettuja majoitus- tai leirintälippuja ei lunasteta takaisin. Asiakas vastaa itse festivaalilipun säilyttämisestä, eikä ostettuja majoituspaikkoja lunasteta takaisin festivaalilipun puuttuessa, kadotessa tai tuhoutuessa.
  • Suositusikärajamme leirintäalueelle on 14 vuotta.
  • Camp Provinssin toiminnasta vastaa Provinssi

 

HUOM! Majoittuessasi leirintään sinun tulee täyttää matkustajailmoitus. Voit nopeuttaa omaa sekä muiden majoittumista tulostamalla ja täyttämällä matkustajailmoituslomakkeen etukäteen. Tästä matkustajailmoituslomakkeeseen.

Lisätiedot: majoitus(at)provinssi.fi