CAMP PROVINSSI 

camp
Kuva : Provinssi / Sami Mutka

Tervetuloa Camp Provinssiin!  

Camp Provinssi on Provinssin oma telttamajoitukseen ja festivaalin asiakkaille tarkoitettu leirintäalue, joka tarjoaa majoituksen aivan festivaalialueen kyljessä. Camp Provinssi on täynnä festivaalitunnelmaa, riemua, uusia ja vanhoja tuttavuuksia, yllätyksiä sekä unohtumatonta erikoismeininkiä. Tämä majoitusvaihtoehto on ehdottomasti paras perinpohjaiseen Provinssikokemukseen! 

Camp Provinssiin myydään vain yhtä leirintälippua, jolla voi majoittua leirinnässä kaikki 3 päivää, tai halutessaan vaikka vaan 1 päivän. Majoitusaikaa ei tarvitse ilmoittaa etukäteen.

Camp Provinssi -lippu on henkilökohtainen, ei telttakohtainen. Jokainen majoittuja tarvitsee siis oman Camp Provinssi -leirintälipun riippumatta siitä, kuinka monta henkilöä teltassa majoittuu.

Camp Provinssi aukeaa keskiviikkona 26.6. klo 18:00 ja sulkeutuu sunnuntaina 30.6. klo 12:00. 

HINNAT

Camp Provinssi + 3 päivän festivaalilippu 189 EUR 
Camp Provinssi 49 EUR (pelkkä majoitus, festivaalilippu hankittava erikseen)
Camp Provinssi portilta 55 EUR

Liput Camp Provinssiin ovat myynnissä osoitteessa www.provinssi.fi/liput

Camp Provinssissa ei ole asuntoauto- tai vaunupaikkoja, eikä sinne voi leiriytyä auton kanssa. 

camp

Kuva: Provinssi / Mika Alavesa

Sijainti ja pysäköinti

Camp Provinssin leirintäalue sijaitsee suoraan festivaalialueen kyljessä, osoitteessa Törnäväntie 22Camp Provinssissa ei ole asuntoauto- tai vaunupaikkoja, mutta autolla festareille saapuville on erillinen pysäköintipaikka, jonne voi ostaa pysäköintipaikan ennakkoon. Lisätietoa pysäköintipaikoista löydät TÄÄLTÄ.

Camp Provinssin majoittujat voivat liikkua festivaalialueelle kätevästi omasta portistaan, joka sijaitsee tutulla paikalla joen vierustalla. Porttia voivat käyttää vain Camp Provinssissa majoittuvat asiakkaat. 

jooga
Kuva: Provinssi / Viljami Väisänen

Palvelut

Leirintäalueelta löytyvät muun muassa kioski, ruokakojuja, ensiapupiste, kierrätyspiste, vesivessat ja suihkut. Leiriytyjien käytössä on valvottu nuotiopaikka sekä polttopuita. Alueella on myös latauspiste kännyköille.

Vieressä sijaitsevalla Törnävän koululla on tarjolla myös Campin asiakkaille to-su aamuina aamupala lisämaksusta. Aamupalalla on otettu huomioon kasvis- sekä vegaaniruokailijat.

uimarit
Kuva: Provinssi / Mika Alavesa


Ohjelma

Luvassa jälleen legendaarisen Touhuteltan monipuolista ohjelmaa, aamujoogaa rannalla ja paljon muuta! Pienestä lisämaksusta pääset myös nauttimaan rantasaunan pehmoisista löylyistä, jotka virkistävät Camp Provinssin asiakkaita aamunkoitosta yömyöhään. 

Lue lisää Camp Provinssin ohjelmasta täällä! 

pomppu
Kuva: Provinssi / Sami Mutka

Hyvä tietää

  • Majoittuminen Camp Provinssissa on ainoastaan festivaalivieraille ja edellyttää Provinssilipun tai -rannekkeen näyttämisen leirintään saapuessa
  • Kuten kaikilla leirintäalueilla, on Camp Provinssissa kaikenlaisten grillien käyttö ja avotulen teko on kielletty. Grillaathan siis Campin valvotuilla nuotiopaikoilla ja Atrian Grill & Chill -alueella.
  • Leirintään voit luonnollisesti tuoda omia eväitä
  • Paviljongit ovat tila-, turvallisuus- ja ekologisuussyistä kielletty!
  • Maksettuja leirintälippuja ei lunasteta takaisin. Asiakas vastaa itse festivaalilipun säilyttämisestä, eikä ostettuja leiriytymispaikkoja lunasteta takaisin festivaalilipun puuttuessa, kadotessa tai tuhoutuessa
  • Suositusikärajamme leirintäalueelle on 14 vuotta. 
  • Camp Provinssin toiminnasta vastaa Provinssi


HUOM!
Majoittuessasi leirintään sinun tulee täyttää matkustajailmoitus. Voit nopeuttaa omaa sekä muiden majoittumista tulostamalla ja täyttämällä matkustajailmoituslomakkeen etukäteen. Tästä matkustajailmoituslomakkeeseen.

Lisätiedot: majoitus(at)provinssi.fi 

camp

Kuva: Provinssi / Mikko Koskenkorva

< takaisin