PROVINSSI CREW 


Kuva: Provinssi / Aisha Benahmed 

 

Provinssi työnantajana

Seinäjoen Törnävänsaarella toimii vuosittain toista tuhatta tapahtuma-alan tekijää, vapaaehtoista ja alihankkijaa lukuisissa eri tehtävissä. Provinssin organisaatio kasvaa joka vuosi talviajan muutamasta työntekijästä festivaaliviikon lähes 2000-päiseksi festari-crewksi, jonka ansiosta Provinssi on Provinssi - onnistunut ja upeasti toteutettu Ihmisten juhla!

  

Festivaaliorganisaation rakenne

Provinssin organisaatio eroaa monin tavoin perinteisistä organisaatiomalleista ja suurin osa festivaalin tiimistä työskentelee festivaalin parissa pätkätyöläisenä. 

Täysin ympärivuotista ja täysipäiväistä henkilökuntaa Provinssilla on yksi henkilö: festivaalijohtaja, jonka kaverina ympärivuotisesti, mutta puolipäiväisesti Provinssia tekee lisäksi toimitusjohtaja. Osa-aikaisesti valtaosan vuodesta Provinssin parissa puuhaavat lisäksi tuotantopäällikkö, markkinointipäällikkö ja toimistopäällikkö. Lisäksi kevätkaudella remmiin liittyy mukaan muutamaksi kuukaudeksi useita tuottajia ja viestinnän taitajia.

Provinssissa suoritetaan lisäksi vuosittain n. 5 tuotannon sekä viestinnän harjoittelujaksoa, joiden pituus vaihtelee 2,5 ja 5 kuukauden väliltä.

Kesän lähestyessä Provinssin henkilöstön määrä kasvaa merkittävästi ja festivaaliviikolla Törnävänsaarella toimii festivaalin tuotantotiimin lisäksi erilaisissa tehtävissä noin 100 tiimivastaavaa, 1000 vapaaehtoista sekä parikymmentä seuraa ja yhdistystä. Lisäksi festaritiimiin liittyy Provinssin ajaksi mukaan lukuisia alihankkijoita ja heidän työntekijöitään, kuten ravintolatyöntekijät ja järjestyksenvalvojat. 

Provinssin tuotantotoimisto jakautuu kahteen kaupunkiin: karkeasti jaettuna Seinäjoen päähän sijoittuu festivaalin tuotanto ja Helsinkiin ohjelma sekä tiedotus.  

 

Harjoitteluun Provinssiin? 

Harjoittelijahakumme keväälle 2021 on käynnissä 31.10.2020 asti.

Hakuohjeet löydät täältä

 

Vapaaehtoiseksi?

Tule osaksi maailman parasta festari-crewta ja hae Provinssiin vapaaehtoiseksi!

Vapaaehtoishaku käynnistyy tulevan talven aikana osoitteessa www.provinssi.fi/vapaaehtoiseksi 

 

Töihin Provinssiin?

Rekrytoimme vuosittain suoraan festivaalille mm. harjoittelijoita, tiimivastaavia ja toisinaan myös tuottajia osaksi tuotantotiimiä. Lue lisää nyt haettavissa olevissa työpaikoista ja käynnissä olevista rekrytoinneista TÄÄLTÄ

 

Toimisto

Provinssitoimisto / Maaliskuu 2020 

Kuva: Eveliina Klemettilä