fbpx

Provinssi Crew

Kuva: Provinssi / Aisha Benahmed

Provinssi työnantajana

Seinäjoen Törnävänsaarella toimii vuosittain toista tuhatta tapahtuma-alan tekijää, vapaaehtoista ja alihankkijaa lukuisissa eri tehtävissä. Provinssin organisaatio kasvaa joka vuosi talviajan muutamasta työntekijästä festivaaliviikon lähes 2000-päiseksi festari-crewksi, jonka ansiosta Provinssi on Provinssi – onnistunut ja upeasti toteutettu Ihmisten juhla!

Festivaaliorganisaation rakenne

Provinssin organisaatio eroaa monin tavoin perinteisistä organisaatiomalleista ja suurin osa festivaalin tiimistä työskentelee festivaalin parissa pätkätyöläisenä. 

Täysin ympärivuotista ja täysipäiväistä henkilökuntaa Provinssilla on yksi henkilö: festivaalijohtaja, jonka kaverina ympärivuotisesti, mutta puolipäiväisesti Provinssia tekee lisäksi toimitusjohtaja. Osa-aikaisesti valtaosan vuodesta Provinssin parissa puuhaavat lisäksi tuotantopäällikkö, markkinointipäällikkö ja toimistopäällikkö. Lisäksi kevätkaudella remmiin liittyy mukaan muutamaksi kuukaudeksi useita tuottajia ja viestinnän taitajia.

Provinssissa suoritetaan lisäksi vuosittain muutamia harjoittelujaksoja, joiden pituus vaihtelee 2,5 ja 5 kuukauden väliltä.

Kesän lähestyessä Provinssin henkilöstön määrä kasvaa merkittävästi ja festivaaliviikolla Törnävänsaarella toimii festivaalin tuotantotiimin lisäksi erilaisissa tehtävissä noin 100 tiimivastaavaa, 1000 vapaaehtoista sekä parikymmentä seuraa ja yhdistystä. Lisäksi festaritiimiin liittyy Provinssin ajaksi mukaan lukuisia alihankkijoita ja heidän työntekijöitään, kuten ravintolatyöntekijät ja järjestyksenvalvojat. 

Provinssin tuotantotoimisto jakautuu kahteen kaupunkiin: karkeasti jaettuna Seinäjoen päähän sijoittuu festivaalin tuotanto ja Helsinkiin ohjelma sekä tiedotus.  

Harjoitteluun Provinssiin? 

Tällä hetkellä meille ei ole avoimia harjoittelupaikkoja.

Vapaaehtoiseksi?

Tule osaksi maailman parasta festari-crewta ja hae Provinssiin vapaaehtoiseksi!

Vapaaehtoishaku käynnistyy talven 2021/2022 aikana.

Voit lukea lisää ja hakea vapaaehtoiseksi tästä.

Töihin Provinssiin?

Rekrytoimme vuosittain suoraan festivaalille mm. harjoittelijoita, tiimivastaavia ja toisinaan myös tuottajia osaksi tuotantotiimiä.
Lue lisää nyt haettavissa olevissa työpaikoista ja käynnissä olevista rekrytoinneista täältä


Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä, autamme mielellämme: staff(at)provinssi.fi