fbpx

Join the crew - töihin Provinssiin?

Kuva: Provinssi / Petri Anttila

Provinssi rekrytoi vuosittain 1000-päisen vapaaehtoisorganisaation lisäksi muun muassa tuottajia, harjoittelijoita tuotannon tehtäviin, sekä n. 100 tiimivastaavaa ohjaamaan vapaaehtoisia.

Lisäksi Provinssiin on mahdollista hakea töihin myös alihankkijoidemme kautta, esimerkiksi ravintola- ja anniskelutehtäviin sekä järjestyksenvalvontaan. 

Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoimet työ- ja harjoittelupaikat!


Provinssi etsii harjoittelijoita keväälle 2022 

Etsimme harjoittelijoita tiimiimme keväälle ja kesälle  2022.

Meillä pääset olemaan luova, käyttämään vahvuuksiasi ja kehittymään ammatillisesti. Tarjoamme harjoittelijoillemme sopivassa suhteessa vapautta ja vastuuta, minkä lisäksi tukenasi on moniammatillinen työyhteisömme.

Mitä toivomme sinulta: 

  • Hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja
  • Paineensietokykyä sekä oma-aloitteista otetta työtä kohtaan
  • Kiinnostusta tapahtumia ja/tai musiikkia kohtaan
  • Halua oppia ja kehittyä
  • Olet joustava työn ja työaikojen suhteen (erityisesti festivaalin lähestyessä päivät saattavat venähtää toisinaan pitkiksi)
  • Sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen lasketaan eduksesi
    • Erityisesti henkilöstö- ja artistituotannon tehtäviin valittavalla harjoittelijalla englannin kielen sujuva osaaminen toivottavaa
  • Oman tietokoneen käyttömahdollisuudesta plussaa

Harjoittelu sopii esimerkiksi kulttuurituotannon, liiketalouden tai matkailualan opiskelijalle, mutta emme edellytä harjoittelijoilta mitään tietyn alan koulutus- tai työkokemustaustaa.

Harjoittelussa pääset vastaamaan tuotannon eri osa-alueista yhdessä muun tiimin kanssa. Harjoittelun osa-alueina ovat aluetuotanto, artistituotanto sekä henkilöstötuotanto. Jokainen harjoittelija saa vastuulleen yhden kokonaisuuden, henkilön omat vahvuudet ja mahdolliset aiemmat kokemukset huomioiden. Kaikki harjoittelutehtävät sisältävät myös erilaisten asioiden aikataulutusta, koordinointia, suunnittelua sekä erilaisten ihmisten parissa työskentelyä. 

Palkalliset harjoittelut ovat n. 4-5 kuukauden mittaisia, aloitus alustavasti maalis/huhtikuussa 2022. Harjoittelu kestää heinäkuuhun 2022 saakka.
Ajankohtaa ja harjoittelun kestoa on kuitenkin mahdollista muokata harjoittelijan omien toiveiden mukaisesti. Harjoittelu toteutuu osittain etänä ja osittain lähityöskentelynä Seinäjoella. 

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan harjoittelupaikan aivan festivaalituotannon ytimestä. Tulet olemaan osa ydinorganisaatiotamme ja pääset osallistumaan tapahtuman tuotantoon laajasti ja monipuolisesti aina suunnittelusta toiminnan kehitystehtäviin. Harjoittelu Provinssissa tarjoaa erittäin monipuoliset verkostot musiikki- ja tapahtuma-alan tekijöihin ja työmahdollisuuksia tulevaisuuteen.

Harjoittelu on palkallinen. 

Hakeminen

Heräsikö kiinnostus? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 10.10.2021 klo 23:59 mennessä osoitteeseen staff@provinssi.fi 

Lisätietoja harjoittelusta ja tehtävistä voit tiedustella toimistopäälliköltämme Hennalta, henna (ät) provinssi.fi. Huomioithan, että käsittelemme tulleita hakemuksia jo hakuaikana ja saatamme kutsua sopivia henkilöitä haastatteluun jo ennen hakuajan umpeutumista.

Avoinna olevat tehtävät:

Henkilöstöhallinto (1 paikka)

Henkilöstöhallinnon harjoittelija työskentelee Provinssin henkilöstökoordinaattorin työparina. Harjoittelija osallistuu monipuolisesti festivaalin henkilöstön ja vapaaehtoisorganisaation hallintaan, kuten vapaaehtoisten rekrytointiin, vapaaehtoisia koskevaan sisäiseen ja ulkoiseen viestintään, tiedonhallintaan, kehittämistyöhön ja aikataulutukseen. Henkilöstöhallinnon tehtävässä harjoittelija pääsee käyttämään ja kehittämään muun muassa kielitaitoaan, organisointikykyään, sosiaalisia taitojaan sekä esihenkilötaitojaan. Englannin kielen kirjallinen taito on toivottavaa tässä tehtävässä. 

Alue- ja palvelutuotanto (1 paikka)

Alue- ja palvelutuotannon harjoittelija työskentelee Provinssin tuotantopäällikön työparina ja osallistuu laajasti festivaalialueen, tapahtuman tuotannon sekä palveluiden suunnitteluun ja toteutukseen. Harjoittelijan tehtävät liittyvät monipuolisesti erilaisiin tuotannollisiin tehtäviin, kuten esimerkiksi alihankintojen kilpailuttamiseen ja hankintaan, kumppaneiden kanssa viestimiseen, logistiikan koordinointiin, varaston hallintaan sekä tapahtuman ympäristö- ja lupa-asioihin.

Artistituotanto (1 paikka)

Artistituotannon harjoittelijan monipuolisiin tehtäviin voi kuulua esimerkiksi kotimaisten artistien ennakkotuotannosta vastaamista, artistimajoitusten organisointia, ulkomaisten artistien ennakkotuotantoihin osallistumista, backstage-alueiden palvelujen järjestämistä, kilpailuttamista, materiaalihankintaa sekä viestintää. Englannin kielen osaaminen erittäin toivottavaa tässä tehtävässä.