fbpx

Seurat ja yhdistykset

Kuva: Provinssi / Aisha Benahmed

Seura- ja yhdistystalkoilla mukaan Provinssiin

JOIN THE CREW – Haluatteko osallistua Provinssin järjestämiseen seuran tai yhdistyksen voimin ja kerryttää esimerkiksi turnausmatka- tai tarvikekassaa? Provinssi haluaa mielellään tehdä yhteistyötä erilaisten yhdistysten ja seurojen kanssa. Seurojen ja yhdistysten panos on merkittävä osa Provinssia ja haluamme teidät osaksi yhteisöämme!

Lisätietoa tehtävistä ja korvauksista löydät sivun alaosasta.

Provinssin seura- ja yhdistyshakulomake on avattu!

HYVÄ TIETÄÄ

Provinssi järjestetään seuraavan kerran 30.6.-2.7.2022. Ihmisten juhlaa vietetään vuosittain kauniilla Törnävänsaaren alueella, missä työntekijät osallistuvat festivaalin toteutukseen monipuolisissa tehtävissä. Provinssissa työskentelevien seurojen tehtävät sijoittuvat Provinssin ajalle sekä ennen ja jälkeen festivaalin. Tehtäviä on tarjolla festivaalin rakennuksessa ja purussa, ravintola- ja siivoustehtävissä sekä järjestyksenvalvonnassa (lisää tietoa tehtävistä esitteen lopussa).

Seuralla tai yhdistykselläsi ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai erityisosaamista, sillä saatte perehdytyksen osaavilta vastaaviltamme. Hakulomakkeeseen suosittelemme kuitenkin kertomaan jos olette aikaisemmin esimerkiksi tehneet tehtäviä Provinssissa tai jossain muualla samankaltaisissa tehtävissä seuranne tai yhdistyksenne voimin. Tärkeintä meille on kuitenkin se, että asenne on kohdallaan!

KORVAUS TEHDYISTÄ TEHTÄVISTÄ

Seuralaisille ja yhdistyksille on luvassa korvaus tehdyistä tunneista. Jokaista työntekijää kohden maksetaan erikseen korvaus, jonka suuruus on 10€/tehty työtunti/henkilö. Seura- ja yhdistystalkoissa Provinssissa työskentelevät henkilöt eivät ole suoraan festivaalin palkkalistoilla vaan Provinssi maksaa korvauksen vapaaehtoisen edustamalle seuralle. 

ESIMERKKEJÄ

Esimerkki 1

 • Roudaus ravintolassa festivaalin aikana, 10 hlö ryhmä
 • Tehtävä: Ravintoloiden tuotteiden roudaamista, kaappien täyttöä ja tiskaamista.
 • Vuorot / aika: 3pv ja 8h/päivä
 • Korvaus: 10€/tunti/henkilö = 10€ x 8h x 3pv x 10hlö = 2400€

Esimerkki 2

 • Aitarakennus ennen festivaalia, 8hlö ryhmä
 • Tehtävä: Aitojen rakentamista festivaalin rakennusviikolla
 • Vuorot / aika: 2 pv, 8h/päivä
 • Korvaus: 10€/h/hlö = 10€ x 8h x 2pv x 8hlö = 1280€ 

TEHTÄVÄT PROVINSSISSA 

Rakennus ja purku (K-16)

Rakennukseen ja purkuun kuuluu festivaalirakenteiden (aidat, teltat, lavat…) rakentamista ja purkua. Tehtävät ovat fyysisiä, mutta sen kummempia erityistaitoja ei tarvita. Tehtäviä on tarjolla ennen ja/tai jälkeen festivaalin. Tehtävät sopivat parhaiten 4-10 hengen ryhmille ja ikäraja näihin tehtäviin on 16 vuotta. Provinssissa panostetaan turvallisuuteen ja Provinssi tarjoaa omasta puolestaan hanskat, turvaliivin sekä turvakypärän, mikäli tehtäväsi kypärän vaatii. Suojalaseja ja korvatulppia löytyy myös niitä tarvittaessa. Rakennustehtävät sijoittuvat 14.-29.6.2022 ja purkutehtävät 3.-6.7.2022 väliselle ajalle

Siivous ja ympäristö

Siivouksen ja ympäristön tehtäviin kuuluu alueen siivousta sekä pullonkeräystä festivaalin aikana sekä jälkeen. Tähän tehtävään voi osallistua kaikenikäiset seurojen ja yhdistysten jäsenet. Tehtävään mahtuu useita ryhmiä ja kymmeniä henkilöitä. Toiminta on helppoa ja rentoa sekä hyvillä siivousvälineillä varustettua. Tehtävät sijoittuvat 30.6.-8.7.2022 väliselle ajalle.

Ravintolat (K-18)

Ravintola- ja anniskelupisteissä toimitaan avustavissa tehtävissä varmistamassa ravintolapisteiden toiminnan sujuvuutta. Tehtävissä painopisteet ovat roudaamisessa, tiskaamisessa ja osittain myös asiakaspalvelussa. Tehtävät voivat sisältää kuitenkin kaikkea mahdollista hommaa kaiken kokoisille ja näköisille ryhmille! Ikäraja tehtäviin on 18 vuotta. Tehtävät sijoittuvat festivaaliviikonlopulle 30.6.-2.7.2022.

Järjestyksenvalvonta (K-18)

Järjestyksenvalvontaa festivaalialueella sekä festivaalin pysäköintialueilla. Ikäraja tehtävään on 18 vuotta. Järjestyksenvalvontakortti on plussaa, mutta myös väliaikaisen järjestyksenvalvontaluvan hakeminen poliisilta onnistuu. Kortittomilta järjestyksenvalvojilta poliisi perii 32€ suuruisen lupamaksun/hlö, joka vähennetään maksettavasta korvauksesta. Tehtävät sijoittuvat festivaaliviikolle kuitenkin painottuen festivaalipäiviin 30.6.-2.7.2022.

LOMAKKEEN TÄYTTÖ

 • Täytäthän ilmoittautumislomakkeen huolellisesti. 
 • Lomakkeen täyttää vain yksi henkilö, joten tässä vaiheessa et tarvitse jokaisen seuralaisen tietoja täyttääksesi lomaketta.
 • Lomakkeen täytettyäsi ja lähetettyäsi sen, lomake tallentuu järjestelmäämme.
 • Käsittelemme tietonne ja olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian lomakkeen läpikäynnin jälkeen.

YHTEYSTIEDOT

Mikäli teillä herää kysymyksiä voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen waltteri@provinssi.fi tai puhelimitse 040 877 9829 / Waltteri Jussila