fbpx

PROVINSSIN VAPAAEHTOISTEHTÄVÄT

Vapaaehtoiset
Kuva: Provinssi / Pasi Ahola

Akkreditointi

Akkreditoinnin vapaaehtoistehtävät tapahtuvat Provinssin Check in -pisteillä, joilla tarkistetaan festivaalille saapuvan työntekijän, median edustajan tai vieraan henkilöllisyys ja katsotaan, että saapuja saa tarvitsemansa kulkuluvat. Tehtävässä vaaditaan tarkkuutta, tietotekniikan perusosaamista sekä reipasta ja iloista asiakaspalveluasennetta. Akkreditoinnin tehtävät sijoittuvat pääsääntöisesti festivaalin ajalle.

Aluetaide
Kuva: Provinssi / Kalle Marjamäki

Aluetaide ja somistus

Aluetaide ja somistus tarvitsee ensisijaisesti käsistään käteviä vapaaehtoisia. Tehtävissä voit päästä muun muassa kasaamaan, ripustamaan ja asettelemaan visuaalisia kokonaisuuksia paikalleen alueella. Erityistaidoiksi sopivat esimerkiksi erilaisten työkalujen ja -koneiden käyttö, ompeleminen, pintakäsittelytaidot ja nikkarointi. Erityisosaamista et välttämättä tarvitse, mikäli sinulla on innostunut ja hyvä asenne, olet ahkera ja haluat oppia uutta. Ilmoitathan hakulomakkeessa, jos sinulta löytyy erityisosaamista yllä mainituista asioista. Kerrothan myös, mikäli sinulla on joku haaste, josta meidän on hyvä tietää (esimerkiksi korkeanpaikan kammo, liikuntarajoite tai muu tehtävissä huomioon otettava ominaisuus). Ikäraja tehtäviin on 15-vuotta. Tehtävät sijoittuvat ensisijaisesti ennen ja jälkeen festivaalin.

Catering

Cateringin vapaaehtoiset huolehtivat, että Provinssin artistit, henkilökunta ja vapaaehtoiset saavat ravintoa ja virvokkeita tapahtuman aikana. Aikaisempi kokemus catering-tehtävistä on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on huolehtia, että ruokaa on tarjolla, paikat pysyvät siistinä ja palvelu on ystävällistä. Kaikissa catering-tehtävissä paitsi Staff-ruokalassa (henkilökunta, vapaaehtoiset) vaaditaan täysi-ikäisyyttä ja tehtävät sijoittuvat pääosin festivaalin ajalle.

Infopiste

Infopisteen vapaaehtoisten on hyvä olla loistavalla asiakaspalveluasenteella varustettuja, hymyileviä ja pirtsakoita henkilöitä. Infopiste on tärkeä paikka festivaalin asiakkaille ja infossa toimivien vapaaehtoisten on hyvä tietää esimerkiksi lavojen, vesipisteiden, lähimpien vessojen ja ensiapupisteen sijainti. Ikäraja tehtäviin on 15-vuotta ja tehtävät sijoittuvat festivaalin ajalle.

Järjestyksenvalvonta (K-18)

Järjestyksenvalvonta on festivaalin ja asiakkaiden yleisestä turvallisuudesta huolehtimista sekä asiakkaiden ohjaamista ja opastamista. Vapaaehtoiset toimivat pareittain eikä kukaan joudu kohtaamaan vaikeita tilanteita yksin. Järjestyksenvalvojat jaetaan tiimeihin ennen festivaalia, mutta tiimien muuttumiseen kannattaa varautua festivaalin aikana. Järjestyksenvalvontakortti ei ole pakollinen, sillä anomme kortittomille väliaikaisen luvan viranomaisilta. Ikäraja tehtäviin on 18-vuotta.

Järkkärit
Kuva: Provinssi / Jonna Jauhiainen

Lipunmyynti ja rannekkeenvaihto

Tämän pisteen henkilöt ovat ensimmäinen kontakti asiakkaan ja Provinssin välillä. Lipunmyynnin ja rannekkeenvaihdon vapaaehtoiset huolehtivat, että jokaisella asiakkaalla on oikea lippu ja ranneke haluamaansa paikkaan. Tehtävissä vaaditaan iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta ja kassakokemus on plussaa. Ikäraja työtehtäviin on 15-vuotta. Tehtävät sijoittuvat festivaalin ajalle.

Majoitus

Majoituksen vapaaehtoisena avustat Provinssin henkilökunnan, vapaaehtoisten ja/tai festivaaliasiakkaiden hyvinvoinnissa majoituskouluissa tai Camp Provinssin leirinnässä. Tärkeimpiä majoituksen vapaaehtoisen tehtäviä ovat majoittujien vastaanotto, koulumajoituksessa kahvion ylläpitäminen sekä yleisestä siisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtiminen. Ikäraja tehtäviin on 15 vuotta, ja tehtävät sijoittuvat festivaalin ajalle.

Muut palvelut

Muiden palveluiden vapaaehtoisena tehtävänäsi voi olla esimerkiksi Camp Provinssin kioskista huolehtiminen tai vaikkapa oheisohjelmaan liittyvät vaihtelevat tehtävät. Tehtävät ovat pääasiassa asiakaspalvelua, joten tehtävissä vaaditaan ystävällistä ja reipasta asennetta sekä iloista mieltä. Tehtävät sijoittuvat festivaalin ajalle.

Ravintolat / baarit (K-18)

Ravintolatiimin vapaaehtoiset toimivat festivaalialueen ravintola-/baarimyyntipisteissä avustavissa tehtävissä varmistamassa ravintolapisteiden toiminnan sujuvuutta. Tehtäviin ei vaadita aikaisempaa kokemusta, mutta ravintola-alan tuntemus on plussaa. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenne! Tehtävät sijoittuvat festivaalin ajalle.

Ympäristö
Kuva: Provinssi / Petri Anttila

Siivous ja ympäristö

Siivous ja ympäristötiimiin hyväksymme ensisijaisesti alle 18-vuotiaita vapaaehtoisia. Siivous ja ympäristö -tiimi huolehtii festivaalialueen ja Camp Provinssin siisteydestä. Tehtävät voivat vaihdella alueittain ja osa vapaaehtoisista tullaan sijoittamaan myös Green Teamiin, jonka tarkoituksena on toimia festivaalin ympäristö- ja kierrätysneuvonnan parissa. Toiminta on helppoa ja rentoa sekä hyvillä siivousvälineillä varustettua. Ikäraja tehtäviin on 15 vuotta. Tehtävät sijoittuvat festivaalin ajalle.

Tehotiimi (K-18)

Tehotiimin vapaaehtoiset ovat erilaisiin tilanteisiin mukautuvia supertyyppejä, jotka toimivat muiden vapaaehtoistiimien apuna vaihdellen eri tehtävien välillä. Tehotiimiläinen saattaa yhtenä hetkenä olla ravintolassa huolehtimassa asiakkaiden juoma- ja ruokatarpeista ja toisena auttamassa päälavan edustan siivouksessa. Tehotiimiläiseltä vaaditaan siis nopeaa asioiden omaksuntaa sekä reipasta asennetta. Tehtävät sijoittuvat festivaalin ajalle.

Rannekkeenvaihto
Kuva: Provinssi / Mikko Koskenkorva

Kysymyksiä vapaaehtoistehtävistä? Laita sähköpostia osoitteeseen staff(at)provinssi.fi