Designcorner ja Ivana Helsinki tuovat tyyliä Provinssiin

Seinäjoki Art & Design Weekin kuratoima Designcorner on designmyyntitori Provinssin festivaalialueella, heti Itäportin eli pääsisäänkäynnin vieressä. Tarjolla on uutta, kiinnostavaa muotoilua ja valikoituja second hand -löytöjä: vaatteita, asusteita, koruja sekä tyyliin sopivaa tunnelmaa. Shoppaa siis itsellesi vaikkapa uusi festarityyli, joka kestää festivaalin jälkeisen arjen koittaessa.

Myös arvostettu ja laajalti kansainvälisestikin tunnettu Ivana Helsinki on osa tämän vuoden Provinssia. Designcornerista löydät upean Provinssi -87 -malliston, jonka inspiraationlähteenä toimii Paola Suhosen ensivisiitti Provinssiin kyseisenä vuonna.

Provinssi87-mallisto esittäytyy myös Designcornerin vieressä sijaitsen White Stagen ohjelmistossa läpi viikon jatkuvan soivan muotinäytöksen muodossa. LCDMF (keskiviikko) ja The Hearing (lauantai) ovat valinneet esiintymisasuikseen omat suosikkinsa Provinssi87-valikoimasta.

Saatavilla on myös Paola Suhosen suunnittelema Provinssi 2015 by Ivana Helsinki Limited Edition -T-paita, joka on luonnollista jatkumoa Ivana Helsingin Provinssi87-mallistolle. Paitaa on saatavilla rajoitettu erä – toimi siis nopeasti.

Designcornerista löydät seuraavat toimijat:

Designcorner avoinna Myllypihalla: ke 16-22, to 14.30-22, pe 13-22, la 12.30-22

Designcornerin festareille tuo Seinäjoki Art & Design Week, joka haluaa levittää muotoilun ilosanomaa, tehdä hyvää suunnittelua ja vastuullista kuluttamista näkyväksi, yllättävissäkin paikoissa. 

#designcorner     www.designcorner.fi