LITKU KLEMETTI & TUNTEMATON NUMERO

LITKU KLEMETTI & TUNTEMATON NUMERO

Perjantaina 30.6.2017

Litku Klemetti & Tuntematon numero perustettiin Jyväskylässä vuonna 2014. Tuotteliaan ja hurjassa nosteessa olevan yhtyeen ensimmäinen levy ”Horror ’15” julkaistiin keväällä 2016, Litku Klementin sooloalbumi ”Juna Kainuuseen” ilmestyi alkuvuodesta ja pian on vuorossa rymiseväksi kuvailtu bändilevy ”Kohta on yö”.

Litku Klemetti & Tuntematon numero vakuutti jo viime kesänä festariyleisöt balalaikan soitollaan sekä ronskilla ja rehellisellä lavameiningillään. Bändin keulahahmo Sanna ”Litku” Klemetti sai viime vuonna Soundi-lehden myöntämän Master of Pulpets -tulokaspalkinnon, jota hän kommentoi näin: ”Mitä vittua? Mulle? Mitä?”.

Huom! Soittoaika ja lava muuttuneet aikaisemmin ilmoitetusta: uusi showtime Amphitheatre-lavalla perjantaina klo 17.00-18.00.

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

16.9.2017
PROVINSSI ETSII HARJOITTELIJOITA KEVÄÄLLE 2018

Nyt avautuu mahtava tilaisuus liittyä osaksi Provinssi-festivaalin ydinorganisaatiota ja olla mukana toteuttamassa ensi kesän parasta festivaalia! Ha..
Lue lisää »

5.7.2017
PROVINSSIN KÄVIJÄKYSELY 2017

Missä onnistuimme ja miten voisimme parantaa Provinssin järjestelyitä? Täytä Provinssi 2017 kävijäkysely ja autat meitä tekemään ensi kesän festivaali..
Lue lisää »