Sunrise Avenue

Sunrise Avenue

Perjantaina 26.6.2020

Ensi kesänä Provinssissa koetaan ainutlaatuisia hetkiä, kun Sunrise Avenuen pitkän uran päättävä massiivinen jäähyväiskiertue “Thank You For Everything” rantautuu Provinssin päälavalle perjantaina 26. kesäkuuta. Provinssin keikka kirjoitetaan historian kirjoihin huippusuositun yhtyeen kesän ainoana ja samalla koko uran viimeisenä festariesiintymisenä.

Legendaariselle Provinssin päälavalle nousua innokkaasti odottavan Sunrise Avenuen kesäkuisesta keikasta ei tule puuttumaan tunteita, kun saman illan aikana yhtye laittaa pystyyn unohtumattomat bileet, sekä jättää haikeat hyvästit festarilavoille.

Samu Haberin luotsaama Sunrise Avenue on yksi maamme kansainvälisesti menestyneimmistä yhtyeistä, jonka viisi studioalbumia ovat ylittäneet moninkertaisesti kulta- ja platinarajat yhteensä lähes kolmen miljoonan kappaleen maailmanlaajuisella albumimyynnillään. Yhtyeen lukuisat hitit, kuten “Hollywood Hills”, ”I Don’t Dance”, ”Forever Yours” sekä “Fairytale Gone Bad” ovat vallanneet radioaallot niin Suomessa kuin Keski-Euroopassakin, ja kansainvälisten tunnustusten lisäksi kokoonpano on kahminut useita arvostettuja Emma-palkintoja.