System of a Down

System of a Down

Torstaina 25.6.2020

Vaihtoehtometallin suurnimi System of a Down on komeillut vuodesta toiseen Provinssin toivotuimpien esiintyjien listan kärkipäässä ja nyt rukouksiin on vastattu!

Provinssikonkarit muistavat festivaalin yleisöennätyksen rikkoneen vuoden 2011, kun Törnävänsaari kirjaimellisesti tutisi kalifornialaisbändin tykittäessä voimasointujaan. Äimistyttävällä live-energialla siunattu System of a Down tarjoaa ensi kesän Provinssi-yleisölle takuuvarmasti vähintään yhtä legendaarisen keikkakokemuksen, jota ei voi missata.

Ennakkoluulottomasti metallia musiikin tyylilajien eri kirjoon yhdistävä SOAD tunnetaan genrensä uudistajana, joka ei häpeile ottaa kantaa. Rohkeus olla oma itsensä on palkittu uskollisella fanikunnalla kautta maailman armottoman kovan livebändin käännyttäessä puolelleen vuodesta toiseen yhä uusia kuuntelijoita.

Moderniksi klassikoksi nimetyn läpimurtoalbumin “Toxicity” ohella yhtyeen paikan raskaan musiikin kaanonissa ovat naulanneet erityisesti kahdesta itsenäisestä osasta koostuva ”Mesmerize”- ja ”Hypnotize”-kokonaisuus.