ETSIMME GRAAFISTA SUUNNITTELIJAA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

image-7539

Etsimme graafista suunnittelijaa viestintätiimimme täydennykseksi.

Provinssilla pääset työskentelemään monipuolisesti graafisen suunnittelun eri osa-alueilla niin printin, digin kuin liikkuvan kuvan parissa. Saat tuoda esille omaa visuaalista näkemystäsi ja pääset kehittämään Provinssin brändiä monipuolisesti.

Provinssin graafisena suunnittelijana työtehtäviisi kuuluu festivaalin visuaalisen sisällön suunnittelu ja tuotanto niin digitaalisiin kanaviin kuin erilaisiin painotuotteisiin festivaalin ilmeen mukaisesti. Tuotat graafista materiaalia muun muassa someen, nettisivuille ja erilaisiin markkinointimateriaaleihin. Olet idearikas ja ratkot mielelläsi viestinnällisiä ongelmia visuaalisesta näkökulmasta. Tunnet sosiaalisen median kanavat ja digimaailman, seuraat aikaasi. Työtehtävät ovat monipuolisia, ja ne muotoutuvat tarkemmin valittavan henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. 

Hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot tulevat hektisessä festivaaliympäristössä tarpeeseen. Tapahtuman alla päivät saattavat venyä toisinaan pitkiksi, joten toivomme joustavuutta työn ja työaikojen suhteen.

Edellytämme valitulta hakijalta aiempaa työkokemusta graafisesta suunnittelusta. Videoiden editointi sekä animointitaidot katsotaan eduksesi.

Työ on tammi- ja kesäkuun välisen ajan kokoaikaista ja heinäkuusta joulukuuhun puolipäiväistä. Provinssin toimisto sijaitsee Seinäjoella, mutta työtä voi tehdä myös osittain etänä. Työ voi sopia myös freelance-taustaiselle henkilölle. Työt sisältävät niin Provinssin kuin festivaalia järjestävien organisaatioiden työtehtäviä. 

PROVINSSI TYÖNANTAJANA

Provinssi on yksi Pohjois-Euroopan perinteikkäimmistä ja suurimmista festivaaleista. Kolmipäiväinen festivaali järjestetään kesäkuun viimeisellä viikolla Seinäjoen Törnävänsaarella. Festivaalin johtavat arvot ovat tasa-arvo ja yhdenvertaisuus, turvallisuus, monipuolinen elämyksellisyys sekä ekologisuus ja kestävä kehitys.

Ympäri vuoden työskentelevä tiimimme on pieni ja tiivis. Kevään mittaan ja festivaalin lähestyessä työyhteisömme kasvaa moninkertaiseksi. Meillä työskentelee ihmisiä monenlaisilla taustoilla ja arvostamme monipuolisia ja erilaisia työhistorioita. Organisaatiokulttuurimme on ratkaisukeskeinen, avoin ja keskusteleva.

HAKEMINEN JA TYÖN ALOITUS

Laita CV:si, portfoliosi sekä palkkatoiveesi 15.5.2022 klo 20:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Haastattelut järjestetään viikoilla 20 ja 21. Lisätietoja tehtävistä ja haun etenemisestä voit tiedustella Marko Kivelältä (puhelin 0400 348 701) 6.5.2022 klo 13:00-15:00 ja 9.5.2022 klo 13:00-15:00.

Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.