Festivaalialueen oheisohjelma

samba

Provinssin ohjelma ulottuu myös esiintymislavojen ulkopuolelle, joten aika ei festivaalilla varmasti käy pitkäksi. Miltä kuulostaisi esimerkiksi vanhan ajan Hollywood-glamouria burleskitaiteilijan välittämänä, Rion karnevaalitunnelmaa sambaryhmän tuomana tai urheilujuhlan tuntua MM-kisakatsomon muodossa? Ohjelmaa nähdään ja kuullaan niin ympäri festivaalialuetta kuin Camp Provinssissakin. 

Törnävänsaari täyttyy värikkäästä ja näyttävästä alueohjelmasta, jossa voit törmätä notkeisiin akrobaatteihin, suloiseen kansantanssiryhmään tai karnevaalitunnelmaa henkivään sambakulkueeseen, jonka rytmi vie mennessään. Ja kun vähiten sitä aavistat - voit päästä osaksi improvisaatioryhmän musiikkiesitystä, jossa luodaan kappaleita improvisoiduin sävelin ja sanoin ympäröivistä asioista ja tapahtumista. Ehkä tänä vuonna juuri sinusta tehdään laulu?

Suosittu maailmanpyörä palaa tutulle paikalleen päälavan kupeeseen. Nouse korkeuksiin ja ihaile Törnävänsaarta sekä päälavan keikkoja lintuperspektiivistä ja koe festivaalitunnelma yläilmoista käsin! Vinkki! Maisemat ovat parhaimmillaan hämärtyvässä illassa, kun festivaalialueen valaistus pääsee oikeuksiinsa. 

Festivaalin riennot uuvuttavat ja tarvitset hetken hengähdystä? Löydät alueen uumenista rauhoittumiseen tarkoitetun alueen, jossa pääset rentoutumaan kesken festivaalihulinan ja nauttimaan kaikessa rauhassa ympäröivästä Törnävänsaaren luonnosta. Voit myös karauttaa lammen keskelle polkuveneellä viettämään yhteistä aikaa yhdessä ystäväsi kanssa. 

VARMISTUNEET ALUE-ESIINTYJÄT:

 

Säpäkät

Säpäkät on iloinen kansantanssiryhmä, joka tulee ilostuttamaan Provinssiin kukkamekoissaan 50-luvun henkeen! Säpäkät tekee kansantanssia uudella ja raikkaalla otteella.

Samba Tropical Ry

Samba Tropical tuo brasilialaisen lämmön ja Rion karnevaalitunnelman tullessaan!
Loisteliaat asut, upeat tanssijat ja aito brasilialainen batacada-rummutus eivät jätä ketään kylmäksi. Rohkenetko ottamaan itse myös muutaman tanssiaskeleen ja heittäytymään samban tunnelmaan?

Raimo Lusma

Korttiartisti Raimo Lusma luo sekä esittää taianomaisia hetkiä ja kokemuksia.
Esitys viihdyttää sekä tuottaa ikimuistoisia muistoja. Esitykset sisältävät hyvällä maulla varustettua tilannekomiikkaa, mutta komiikkaakin tärkeämpänä elementtinä esityksissä on yleisölle välittyvä kokemus unohtumattomista hetkistä.