Lippuinfo 2020

Provinssi järjestetään ensi vuonna jälleen tuttuun tapaan juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna torstaista lauantaihin 1.-3.7.2021.

Tältä sivulta löytyy kattavasti infoa liittyen Provinssin vuoden 2020 lippuihin, niiden siirtämiseen seuraavalle vuodelle, palautuksiin, vaihtoihin ja päivittämiseen.

Mikäli et löydä tältä sivulta vastausta kysymykseesi, olethan lippujen palautuksiin, vaihtoon ja päivityksiin liittyvissä asioissa yhteydessä siihen lippukauppaan, josta olet ostanut lippusi.

Muissa asioissa voit laittaa sähköpostia osoitteeseen info(at)provinssi.fi

LIPUT OVAT VOIMASSA VUODEN 2021 PROVINSSISSA

Kaikki kesän 2020 Provinssiin ostetut festivaaliliput (3pv, 2pv, 1pv), VIP-paketit (3pv, 2pv, 1pv), Camp Provinssi -majoitukset, hotellipaketit, tonttikylän liput sekä Pappilan parkkiliput ovat sellaisenaan voimassa myös vuoden 2021 festivaaleilla!

Ainoastaan Marttilan koulumajoituksen liput, Camp Konttikylän liput sekä matkailuautopaikkavaraukset eivät ole voimassa vuoden 2021 festivaaleilla. Nämä liput tulee palauttaa 25.6.2020 mennessä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa!

Seuraavat liput ovat voimassa vuonna 2021:

 • Festivaaliliput (3 päivää, 2 päivää to-pe, 2 päivää pe-la, 1 päivä to, 1 päivä pe, 1 päivä la sekä lastenliput)
 • VIP-liput (3 päivää VIP, 2 päivää to-pe VIP, 2 päivää pe-la VIP, 1 päivä to VIP, 1 päivä pe VIP, 1 päivä la VIP)
 • 3 päivää hotellipaketti
 • 3 päivää VIP hotelllipaketti
 • Camp Provinssi leirintälippu
 • Camp Provinssi Silent & Green leirintälippu
 • Camp Tonttikylä
 • Pappilan parkkilippu

Liput ovat sellaisenaan voimassa vuoden 2021 Provinssissa. Jos siis olet ostanut jonkin yllä mainitun Provinssi 2020 -lipun ja haluat hyödyntää sen vuoden 2021 Provinssissa, sinun ei tarvitse vaihtaa sitä uuteen tai tehdä muitakaan toimenpiteitä. Olet jo nyt valmiina kesän 2021 ihmisten juhlaan!
 

Seuraavat liput eivät ole voimassa vuonna 2021:

 • Marttilan koulumajoituksen liput
 • Camp Konttikylän liput
 • Matkailuautopaikkojen liput

Nämä liput tulee palauttaa 25.6.2020 mennessä.

Huomioithan, että mikäli myöhemmin myyntiin tulee samannimisiä lippuja, eivät silti aikaisemmin ostetut Marttilan koulun tai Camp Konttikylän liput ole voimassa vuonna 2021.

SÄILYTTÄMÄLLÄ LIPPUSI SAAT ETUJA ENSI VUODEN TAPAHTUMASSA

Jokaiselle Provinssi-festivaalilipun tai VIP-lipun säilyttävälle ystävällemme on luvassa erilaisia yllätyksiä. Vuoden 2020 festivaali- tai VIP-lipulla kesälle 2021 osallistuvat saavat muun muassa erikoisrannekkeen, jolla voi lunastaa Provinssi-viikonlopun aikana rahanarvoisia etuja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Happy Hour jokaisena Provinssi-päivänä festivaalin anniskelualueilla? Kerromme tästä ja muista eduista lisää Provinssin lähestyessä.

Säilyttämällä ostamasi Provinssi-lipun tuet samalla meitä koronakriisin keskellä.

1 TAI 2 PÄIVÄN LIPUT ON MAHDOLLISTA PÄIVITTÄÄ TAI VAIHTAA

Provinssiin ostetut 1pv- ja 2pv-liput käyvät vuodelle 2021 sellaisenaan tai ne voi halutessaan vaihtaa yhden kerran toiseen saman hintakategorian lippuun 31.3.2021 saakka (edellyttäen, että kyseistä päivää ei ole myyty sitä ennen loppuun).
Vaihdosta peritään lipputoimiston normaalit päivitysmaksut. Vaihtaminen on mahdollista siitä lähtien, kun päivälippujen myynti alkaa. Vaihdot ja muutokset lippukaupan kautta, alla yhteystiedot.

Esimerkki: Olet ostanut yhden päivän lipun perjantaille kesän 2020 festivaaleille ja haluaisit tulla vuoden 2021 Provinssiin lauantaina – voit vaihtaa lippusi yllä kerrotuin edellytyksin lauantaille.

Voit myös päivittää 1-2 pv-lippusi useamman festivaalipäivän lippuun tai VIP-pakettiin maksamalla lipputyyppien välisen erotuksen sekä lipputoimiston päivitysmaksun.

Lippujen vaihtaminen on mahdollista sen lippukaupan asiakaspalvelussa, josta olet lippusi ostanut:

Lippupiste: asiakaspalvelu@lippu.fi / 0600 900 900 (avoinna ma-pe 9-16. 2 €/ alk.min + mpm/pvm)
Tiketti: hei@tiketti.fi / 0600-1-1616 (avoinna: ma-pe 9–16. 1,78 € / min + pvm)

USEITA LIPPUTYYPPEJÄ KESÄLLE 2021 NYT MYYNNISSÄ

Vuoden 2021 Provinssin lipuista 3PV, 3PV VIP, hotellipaketit, Camp Provinssi, Camp Provinssi Tonttikylä ja Pappilan kentän parkki ovat myynnissä.

Muistathan, että kesän 2021 Provinssiin ei tulla myymään lippuja missään nykyistä hintatasoa edullisemmin.

Liput ovat myynnissä Provinssin lippukaupassa.

LIPPUJEN PALAUTTAMINEN

Lippujen palautushakemuksen viimeinen täyttöpäivä oli 25.6.2020 eli lippujen palautusaika on siis päättynyt. 

Mikäli sinulla on ollut ongelmia lipun palautuksessa ja et vaikkapa ole saanut vielä hyvitystä lipustasi, olethan yhteydessä siihen lippukauppaan, jonka kanssa olet asioinut.

FAQ – USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Alta löydät tyypillisimpiä lippuihin liittyviä kysymyksiä. 

Olen maksanut liput, mutta en ole vielä noutanut niitä toimipisteeltä tai R-kioskilta. Mitä teen?

Jos haluat käyttää noutamattomat lippusi ensi vuonna, se onnistuu. Maksettu tilaus säilyy toimipisteillä/ R-kioskeilla ja voit noutaa lippusi myöhemmin.

Olen ostanut liput Seinäjoen Prismasta kampanjahintaan. Ovatko liput voimassa ensi vuonna?

Liput ovat voimassa vuoden 2021 Provinssissa.

Olen voittanut liput Provinssin järjestämästä kilpailusta kesälle 2020, ovatko liput voimassa 2021?

Kyllä, palkintoliput ovat voimassa vuoden 2021 festivaaleilla.

Unohdin tehdä lippujen palautushakemuksen 25.6.2020 mennessä. Voinko yhä palauttaa liput?

Lippujen palautusdeadlinesta on kerrottu jo keväällä nettisivuillamme, some-kanavissamme ja uutiskirjeissämme. Valitettavasti olet myöhässä, joten lippuja ei enää palauteta. Liput ovat luonnollisesti voimassa kesän 2021 Provinssissa!

Kysyttävää?

Mikäli et löytänyt tältä sivulta vastausta kysymykseesi, olethan lippujen palautuksiin, vaihtoon ja päivityksiin liittyvissä asioissa yhteydessä lippukauppaasi.

Muissa asioissa voit laittaa sähköpostia osoitteeseen info(at)provinssi.fi