fbpx

Tervetuloa Camp Provinssiin!

Camp Provinssi on Provinssin oma telttamajoitukseen ja festivaalin asiakkaille tarkoitettu leirintäalue, joka tarjoaa majoituksen aivan festivaalialueen kyljessä. Camp Provinssi on täynnä festivaalitunnelmaa, riemua, uusia ja vanhoja tuttavuuksia, yllätyksiä sekä unohtumatonta erikoismeininkiä. Tämä majoitusvaihtoehto on ehdottomasti paras perinpohjaiseen Provinssikokemukseen!

Kuva: Provinssi / Mikko Koskenkorva

Camp Provinssiin myydään vain yhtä leirintälippua, jolla voi majoittua leirinnässä kaikki 3 päivää, tai halutessaan vaikka vaan 1 päivän. Majoitusaikaa ei tarvitse ilmoittaa etukäteen.

Camp Provinssi -lippu on henkilökohtainen, ei telttakohtainen. Jokainen majoittuja tarvitsee siis oman Camp Provinssi -leirintälipun riippumatta siitä, kuinka monta henkilöä teltassa majoittuu.

Camp Provinssi leirintälippu sisältää:
– Yhden hengen sisäänpääsyn ja majoittumisen Camp Provinssissa koko festivaalin ajan
– Sisäänpääsy alkaen ke 29.6.2022 klo 18
– Poistuminen viimeistään su 3.7.2022 klo 12
Huomioithan, että majoittuaksesi Camp Provinssissa sinulla tulee olla leirintälipun lisäksi Provinssin festivaalilippu

Hyvä tietää

LIPUT JA HINNAT

Camp Provinssiin myydään vain yhtä majoituslippua, jolla voit majoittua leirintäalueella joko yhden päivän tai kaikki kolme päivää.

Osta majoituslippu Camp Provinssiin:

Provinssin liput

CAMP PROVINSSI

Camp Provinssi ja Silent & Green

49

Osta
SIJAINTI JA PYSÄKÖINTI

Camp Provinssin leirintäalue sijaitsee aivan festivaalialueen kyljessä, osoitteessa Törnäväntie 22.

Camp Provinssissa ei ole autopaikkoja, mutta Camp Provinssissa majoittuville festariasiakkaille on varattu erillinen pysäköintitila, jonne voi ostaa pysäköintipaikan ennakkoon. Lisätietoa pysäköintipaikoista löydät täältä.

Camp Provinssin majoittujat voivat liikkua festivaalialueelle kätevästi omasta portistaan, joka sijaitsee tutulla paikalla joen vierustalla. Porttia voivat käyttää vain Camp Provinssissa majoittuvat asiakkaat.

Camp Provinssissa ei ole paikkoja matkailuautoille, eikä sinne voi leiriytyä auton kanssa.

PALVELUT JA OHJELMA

Camp Provinssista löytyy muun muassa kioski, oma ensiapupiste, kierrätyspiste, vesivessat ja suihkut, pieni rantasauna ja oma uimaranta. Leiriytyjien käytössä on valvottu nuotiopaikka sekä polttopuita.

Törnävän koululla tarjolla aamupala erillisestä lisämaksusta to-su aamuina. Aamupalaliput myydään Törnävän koulun vastaanotossa.

Kesällä 2022 Camp Provinssin ohjelma tulee olemaan täynnä hauskaa ja monipuolista ohjelmaa! Viime kesien ohjelmistoon on kuulunut bingoa, karaokea, silent discoa ja stand upia. Paljon muuta luvassa kesälle 2022!

SILENT & GREEN CAMP JA TONTTIKYLÄ

Camp Provinssissa sijaitsee myös hiljaisuudesta nauttiville leiriytyjille tarkoitettu Silent & Green Camp sekä Tonttikylä, josta voit varata oman sähköllä varustetun leirintätontin omalle kaveriporukallesi.

Molemmat alueet sijaitsevat Camp Provinssin yhteydessä, joten Silent & Greenissä sekä Tonttikylässä majoittuvat festariasiakkaat saavat nauttia kaikista Camp Provinssin palveluista.

Majoitusliput Silent & Green Campiin ovat myynnissä nyt:

Kesän 2020 ja 2021 liput Tonttikylään ja Silent & Greeniin ovat voimassa sellaisenaan myös vuonna 2022.

TÄRKEÄÄ
  • Majoittuminen Camp Provinssissa on ainoastaan festivaalivieraille ja edellyttää Provinssilipun tai -rannekkeen näyttämisen leirintään saapuessa
  • Kuten kaikilla leirintäalueilla, on Camp Provinssissa kaikenlaisten grillien käyttö ja avotulen teko on kielletty. Grillaathan siis Campin valvotuilla nuotiopaikoilla.
  • Leirintään voit luonnollisesti tuoda omia eväitä ja juomia
  • Paviljongit ovat tila-, turvallisuus- ja ympäristösyistä kielletty (sallittu ainoastaan Tonttikylässä)
  • Maksettuja leirintälippuja ei lunasteta takaisin. Asiakas vastaa itse festivaalilipun säilyttämisestä, eikä ostettuja leiriytymispaikkoja lunasteta takaisin festivaalilipun puuttuessa, kadotessa tai tuhoutuessa
  • Suositusikärajamme leirintäalueelle on 14 vuotta ja ikäraja 7 vuotta. Pienten lasten kanssa majoittuminen Camp Provinssissa ei ole mahdollista turvallisuussyistä.
  • Ethän jätä telttaasi ja tavaroitasi valvomatta missään tilanteessa!
  • Noudatathan annettua poistumisaikaa. Camp Provinssin siivous alkaa heti leirintäalueen sulkeutuessa. Provinssi ei vastaa leirintään jätetyistä tavaroista.
  • Camp Provinssin toiminnasta vastaa Provinssi

HUOM! Majoittuessasi leirintään sinun tulee täyttää matkustajailmoitus. Voit nopeuttaa omaa sekä muiden majoittumista tulostamalla ja täyttämällä matkustajailmoituslomakkeen etukäteen. Tästä matkustajailmoituslomakkeeseen.

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä, autamme mielellämme: majoitus(at)provinssi.fi