fbpx

Matkailuautopaikat

Kuva: Provinssi / Sami Mutka

Voit saapua Provinssiin myös matkailuautolla ja majoittua moottori-kodissasi festivaalialueen läheisyydestä löytyvillä matkailuautoille tarkoitetuilla ja hyvin varustetuilla leirintäalueillamme.

Hotel Sorsanpesän (Törnäväntie 27) pihassa, vain 600 metrin päässä Provinssin portista, on tarjolla paikkoja matkailuautoille ja asuntovaunuille. Matkailuautopaikkaan sisältyy sähkö ja alueella majoittujien käytössä on Sorsanpesän sisävessat ja suihkutilat.

Sorsanpesän matkailuautoalue on avoinna ke 29.6.2022 klo 18:00 – Su 3.7.2022 klo 12:00.

HINNAT:

Matkailuautopaikka KE-SU 169,00€ + Henkilömaksu 39,00€ / hlö


Hintaan (autopaikka + henkilömaksu) kuuluu sähköllinen paikka matkailuautolle ja sisäänpääsy matkailuautoalueelle. Festivaalilippu tulee hankkia erikseen. 

Matkailuautopaikoilla majoittujien on mahdollista nauttia Hotelli Sorsanpesän maksullisista sauna- ja kylpyläpalveluista sekä aamupalasta. Lisäpalveluihin liittyvät tiedustelut suoraan hotellilta: www.sorsanpesa.fi

Matkailuautoalue on valvottu Provinssin toimesta ja Sorsanpesän WC- ja suihkutilat ovat asiakkaiden käytössä.

Paikkoja on myynnissä rajoitetusti.

HUOM! Majoittuessasi asuntovaunualueelle tulee sinun täyttää matkustajailmoitus. Voit nopeuttaa omaa sekä muiden majoittumista tulostamalla ja täyttämällä matkustajailmoituslomakkeen etukäteen. Tästä matkustajailmoituslomakkeeseen.