Seinäjoen leirintäalue

image-10909
flowers
flowers

Seinäjoen leirintäalue sijaitsee aivan Provinssin festivaalialueen lähellä ja Camp Provinssin kyljessä. Leirintäalueelta pääsee kulkemaan kaunista joen rannassa kulkevaa reittiä pitkin Provinssi-alueelle ja matkalla voi pysähtyä myös fiilistelemään Camp Provinssin meininkiä.

Lisää tietoa leirintäalueesta löydät osoitteesta www.seinajoenleirintaalue.fi. Huomioithan, että leirintäaluetta hallinnoi Seinäjoen Leirintäalue, joten tarkemmat tiedustelut tulee esittää osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse arkipäivisin numeroon 050 4409 008.

Tarkka osoite: Törnäväntie 29, 60200 Seinäjoki

LIPUT

Seinäjoen leirintäalueelle myydään vain yhtä leirintälippua, jolla voi majoittua leirinnässä kaikki 3 päivää, tai halutessaan vaikka vain 1 päivän. Majoitusaikaa ei tarvitse ilmoittaa etukäteen. Lippu on henkilökohtainen, ei telttakohtainen. Jokainen majoittuja tarvitsee siis oman leirintälipun riippumatta siitä, kuinka monta henkilöä teltassa majoittuu.

Autopaikka Seinäjoen leirintäalueelle on myynnissä erikseen Provinssin lippukaupassa.

Seinäjoen leirintäalueen leirintälippu (59,00€) sisältää:

  • Yhden hengen sisäänpääsy ja majoittuminen Seinäjoen Leirintäalueella koko festivaalin ajan
  • Sisäänpääsy alkaen ke 28.6.2023 klo 16
  • Poistuminen viimeistään su 2.7.2023 klo 12

Huomioithan, että majoittuaksesi Seinäjoen leirintäalueella sinulla tulee olla leirintälipun lisäksi festivaalilippu Provinssiin 2023.

PALVELUT

Leirintäalueelta löytyy upouusi huoltorakennus sisävessoineen ja suihkuineen, uimapaikka, grillauspaikkoja ja runsaasti tilaa henkilöautoille. Leirintäalueella toimii myös anniskeluoikeudellinen kahvila-terassi, mistä voi ostaa pikkupurtavaa kellon ympäri.

Huoltorakennuksella tarjoillaan lisäksi päivittäin lounasta. Leirintäalueelta löytyy myös uusi tilaussauna, jossa on mahdollisuus saunoa miesten ja naisten saunavuoroilla.

AUTOLLA TELTAN VIEREEN

Seinäjoen leirintäalueella voit varata autopaikan telttasi vierestä.

Autopaikat ovat nyt myös myynnissä Provinssin lippukaupassa.

ESTEETTÖMYYS

Leirintäalueen polut ovat tasaisia hiekkateitä. Alueella on esteetön huoltorakennus, jossa on erillinen esteetön suihku/wc-tila sekä terassi. Kahvilan terassi on esteetön ja kahvilassa on esteetön vessa.

Tilaussauna ei ole esteetön, koska vessan ovi on liian kapea, mutta sinne on nousuluiska ja saunaan mahtuu manuaalipyörätuolilla.