fbpx

Camp Tonttikylä

Varaa kaveriporukan kanssa Provinssin ajaksi oma tontti sähköllä ja paviljongilla aivan festivaalin sisäänkäynnin vierestä! Tonttipaikka sisältää oman tontin, johon voit ostaa lisäksi sähkön ja valmiiksi pystytetyn paviljongin. Tonttikylä sijaitsee omalla yksityisellä alueella, mutta käynti Camp Provinssiin on helppoa ja Tonttikylän asukkaat saavat nauttia kaikista Camp Provinssin palveluista. 

Kuva: Provinssi / Kalle Marjamäki

Tontit kesälle 2022 – LOPPUUNMYYTY

Camp Provinssin Tonttikylän supersuositut tontit ovat nyt myynnissä Provinssin lippukaupassa.

Tontti S 80,00€ sis. pelkkä tontti
Tontti M 140,00€ sis. tontti + sähkö
Tontti L 180,00€ sis. tontti + sähkö + paviljonki
Tontti XL  220,00€ sis. 2 tonttia + sähkö
Tontti XXL 260,00€ sis. 2 tonttia + sähkö + paviljonki

Kesälle 2020/2021 varatut tonttipaikat käyvät sellaisenaan kesän 2022 Provinssissa.

Hyvä tietää

Tonttikylä on Camp Provinssin lisäpalvelu, joten tonttivuokran lisäksi jokaisen majoittujan tulee ostaa myös Camp Provinssi -lippu. Tonttikylän asukkaan käytössä ovat kaikki Camp Provinssin palvelut ja Camp Provinssin sekä Tonttikylän välillä on vapaa kulku.

Tontit täytetään osto- ja varausjärjestyksessä ja lippukaupassa pystyy valitsemaan tontin sijainnin. Huomioithan, kaveriporukkasi tontit on mahdollista sijoittaa vierekkäin ainoastaan, jos ne ostetaan samaan aikaan. 

Tuotteet ja hinnat

Tontti S 80,00€ sis. pelkkä tontti
Tontti M 140,00€ sis. tontti + sähkö
Tontti L 180,00€ sis. tontti + sähkö + paviljonki
Tontti XL  220,00€ sis. 2 tonttia + sähkö
Tontti XXL 260,00€ sis. 2 tonttia + sähkö + paviljonki

Tontin koko

Huomioithan tonttia varatessasi tontin rajallisen koon, joka on noin 3,5m x 6,5m.
Yhdelle tontille mahtuu kaksi normaalikokoista 4 hengen telttaa TAI yksi 4 hengen teltta ja paviljonki.

Varaathan siis toisen tontin tai XL/XXL-paketin, mikäli kaveriporukkanne on isompi ja telttoja on enemmän! 

Paviljongit

Provinssin toimittamat paviljongit ovat kooltaan 3mx3m. Huomaathan, että paviljongin voi tilata vain Tonttikylään ja paviljongit ovat sallittuja alueella vain Provinssin pystyttämänä. Muualla Camp Provinssissa paviljonkien pystyttäminen on kielletty. 

Koska Provinssi on ympäristöystävällinen festivaali, on voit tuoda edellisvuonna hankkimasi paviljongin Tonttikylään myös tänä vuonna. Mikäli aiot tuoda tontille oman paviljongin, siitä on ilmoitettava 15.6.2022 mennessä Provinssille osoitteeseen majoitus(at)provinssi.fi. Paviljonki pystytetään yhteistyössä Tonttikylän henkilökunnan kanssa. Ilman lupaa pystytetyt paviljongit puretaan ja ne saa takaisin lähtiessä.

Sähkö

Tontille jaettu sähkö riittää ainoastaan pienitehoisten sähkölaitteiden käyttöön, joten ethän tuo tontille siis jääkaappeja, lämmittimiä tai muita suuritehoisia laitteita. Tontin maksimikuorma vaihtelee arviolta 1000-1200 watin väliltä. Käytäthän vain ulkokäyttöön soveltuvia sähkölaitteita ja jatkojohtoja (perinteinen valkoinen jatkojohto ei sovellu ulkokäyttöön). 

Palvelut

Tonttikylästä löytyy asiakkaille omat bajamajat, oma vesipiste sekä jäteastioita. Muuten Tonttikylän asiakkailla on kaikki Camp Provinssin alvelut käytössään. Lue lisää Campin palveluista täältä.

Muuta tärkeää
  • Tonttikylässä pätee samat säännöt ja ohjeet, kuin Camp Provinssissakin. Luethan Camp Provinssin infon täältä.
  • Käytäthän vain ulkokäyttöön soveltuvia sähkölaitteita ja jatkojohtoja (perus valkoinen jatkojohto ei ole ulkokäyttöön soveltuva)
  • Muualla Camp Provinssissa paviljonkien pystyttäminen on kielletty 
  • Tonteille ei saa tuoda autoja tai grillejä
  • Sähkön jakaminen muiden, kuin XL ja XXL tonttien kesken on kiellettyä 
  • Muistathan lähtiessäsi ottaa ostamasi tuotteet ja tuomasi tavarat mukaasi tai toimittaa ne kierrätyspisteellä
  • Huomioi Camp Provinssin sulkeutumisaika. Alueella päättyy järjestyksenvalvonta ja siivous alkaa välittömästi Campin sulkeuduttua, noudatathan siis poistumisaikaa. Provinssi ei vastaa alueelle jätetyistä tavaroista.

HUOM! Majoittuessasi leirintään sinun tulee täyttää matkustajailmoitus. Voit nopeuttaa omaa sekä muiden majoittumista tulostamalla ja täyttämällä matkustajailmoituslomakkeen etukäteen. Tästä matkustajailmoituslomakkeeseen.

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä, autamme mielellämme: majoitus(at)provinssi.fi