fbpx

Palvelut

Kuva: Provinssi / Riikka Vaahtera

Ihmisten juhlasta löydät kaiken mitä tarvitset! Panostamme vuosittain monipuolisten palveluiden saatavuuteen ja saavutettavuuteen, sekä pidämme yhdessä kumppaneidemme kanssa huolta siitä, että asiakkaamme saavat Provinssin festivaalialueella parasta asiakaspalvelua.

Tältä sivulta löydät kootusti tietoa vuoden 2022 Provinssista löytyvistä palveluista ja niiden saatavuudesta.

RUOKA JA JUOMA

Provinssin monipuolinen ravintolatarjonta ja värikäs makumaailma kehittyy ja laajenee vuosi toisensa jälkeen. Tulevanakin kesänä Törnävänsaarella tullaan näkemään lukuisia uusia ravintolakonsepteja, unohtamatta tietysti vanhoja tuttuja yleisön suosikkeja menneiltä vuosilta.

Ruokatarjontaa löytyy etnisestä kotimaiseen, modernista ja kokeilevasta perinteiseen. Luvassa on ihan kaikkea perus hodarista hieman fiinimpään makuun.

Jokainen Provinssin ruokamyyntipiste tarjoaa annosvaihtoehdon kasvis- ja vegaaniruokavaliota noudattaville. Erityisruokavaliot ja yleisimmät allergiat on myös huomioitu. Erityisruokavaliomerkinnät löytyvät ruokamyyntipisteiden menuista sekä tapahtuma-alueen ruokamaailman kartasta.

Janoisille festariasiakkaille on tarjolla laadukkaita juomia miedoista väkeviin, kuohuviin ja viineihin, alkoholittomiin ja limuihin.

Tarkempaa tietoa Provinssin ruoka- ja juomatarjonnasta päivitetään nettisivuillemme lähempänä tapahtumaa.

VIP

Provinssin VIP-palvelut kehittyvät ja monipuolistuvat vuosi vuodelta.

Erillisellä Provinssi VIP -alueella nautit ainutlaatuisesta ja viihtyisästä festivaalikokemuksesta sekä laadukkaasta ruoka- ja juomavalikoimasta. VIP-alueelta löytyy vuosittain runsaasti katettua ja ulkoilmaan sijoittuvaa istumatilaa ja VIP-vesivessat.

Lisää tietoa VIP -alueesta päivittyy sivulle myöhemmin.

NARIKKA

Provinssin sisäänkäynnin lähettyviltä löytyy maksullinen narikka, johon voit jättää ylimääräiset tavarasi, alkoholijuomat tai mahdolliset muut esineet, joiden tuominen festivaalialueelle ei ole sallittua.

Narikan tarkka sijainti, aukioloajat sekä hinnat päivittyvät tälle sivulle lähempänä festivaalia.

INFOPISTE

Provinssin infopisteen löydät keskeiseltä paikalta festivaalialueelta. Infopisteellä saat apua mihin tahansa mieltä askarruttavaan kysymykseen tai ongelmaan. Palvelualtis Provinssin info-tiimi kiertää jalan myös festivaalialueella. Tunnistat infotiimin kyltistä sekä sinisistä liiveistä.

Infopisteen sijainti, aukioloajat ja tarkemmat palvelut päivittyvät sivulle lähempänä festivaalia.

Palveluista kerrotaan lisää lähempänä Provinssia.

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä, autamme mielellämme: info(at)provinssi.fi