Myyntipaikat

Kuva: Provinssi / Pasi Ahola

KESÄN 2021 MYYNTIPAIKKAHAKU ON NYT AUKI!

Ensi kesänä 42. kertaa juhlittava Provinssi järjestetään kolmipäiväisenä torstaista lauantaihin 1.7.-3.7.2021 ja paikkana on tuttu Seinäjoen Törnävänsaari.

Haemme jälleen myyjiä mukaan luomaan kanssamme kesän parasta festivaalia!
Haku päättyy 19.3.2021 klo 23:55.

Hakemuksen täyttäminen ei vielä sido hakijaa mihinkään. Kontaktoimme kaikki myyntipaikkaa hakeneet henkilökohtaisesti.

Myyntipaikkoja on tarjolla vain rajallisesti – voimme valitettavasti hyväksyä vain osan hakijoista. Olethan siis huolellinen hakemuksesi kanssa ja pyrithän huomioimaan valintakriteerimme hakemustasi laatiessa.

Alta näet listan kriteereistä, joita käytämme ruokamyyntihakemuksia arvioitaessa:

  • Toimijan kyky valmistaa korkealuokkaista ja tasalaatuista ruokaa läpi viikonlopun hygienisesti, tehokkaasti ja iloisesti palvellen. Referenssit muista suurtapahtumista ovat meille arvokkaita!
  • Arviomme siitä, miten kiinnostavina kävijämme pitäisivät myyntipisteen brändiä (nimi, visuaalinen toteutus, tarina, arvot) ja sen tarjoamia annoksia (pidäthän huolta siitä, että menu on esitelty huolellisesti hakemuksessa).
  • Miten hyvin myyntipisteen tuotteet täydentävät valikoimaamme? Olemme erityisen kiinnostuneita tuotteista, jotka tuovat koko festivaalin ruokavalikoimaan lisäarvoa – eli jotain muuta, kuin mitä muutkin toimijat tarjoavat.
  • Kyky tarjota korkeatasoisia kasvisannoksia – mieluiten myös vegaanisia – on yksi valituksi tulemisen ehdoista. Niin ikään pisteitä saa ruoka-aineallergeenien ja myös muiden erikoisruokavalioiden huomioimisesta.
  • Raaka-aineet: Arvostamme erityisesti toimijoita, jotka sitoutuvat lähi- ja luomutuotettujen raaka-aineiden käyttöön.

 Samaa kriteeristöä sovelletaan myös muihin myyntipaikkatoimijoihin (vaatteet, somisteet, makeiset, ym.) kunkin tuoteryhmän edellyttämin muutoksin.

>> HAKULOMAKKEESEEN

Kuva: Provinssi / Mika Alavesa

Hinnoittelusta:

Provinssi ruokamyyntipisteiden vuokrat sidotaan ensi kesänä toteutuneisiin myynteihin. Jokainen myyntitoimija on velvoitettu vuokraamaan kassajärjestelmän maksupäätteineen festivaalin nimeämältä alihankkijalta, joka tiedottaa järjestäjää toteutuneista myynneistä.

  • RUOKAMYYNTIPAIKKA FESTIVAALIALUEELLA: Järjestäjä veloittaa 22 % kokonaismyynnistä, kuitenkin vähintään 5500 EUR + ALV (Hinta sisältää 5x5m alueen, teltan lattioineen, sähkön (3x32A) ja huoltoalueen palvelut (vesi, jätehuolto)
  • FOOD TRUCK TAI VASTAAVA FESTIVAALIALUEELLA: Järjestäjä veloittaa 22 % kokonaismyynnistä, kuitenkin vähintään 5000 EUR + ALV (Hinta sisältää sähkön (3x32A) ja huoltoalueen palvelut (vesi, jätehuolto)
  • MUU MYYNTIPISTE hinnoitellaan tapauskohtaisesti
  • MYYNTIPISTE CAMP PROVINSSISSA (hinnoitellaan tapauskohtaisesti)

Mikäli hakemuksen täyttämisestä tai muusta herää kysyttävää, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen vendor(at)provinssi.fi

Kuva: Provinssi / Jenna Haapaharju