Festarialueelle

image-10734
flowers
flowers

Käytäthän julkista liikennettä ja festaribusseja saapuessasi Provinssiin!

Ehdottomasti kätevin, ympäristöystävällisin ja helpoin tapa saapua Provinssiin on tietenkin jalan tai polkupyörällä, mikäli majapaikkasi on vain muutaman kilometrin päässä festarialueesta!

Pyörän voi jättää Provinssin ilmaiseen pyöräparkkiin, joka sijaitsee aivan festivaalin portin vieressä S-Marketin parkkipaikalla. Pyöräparkki on ilmainen ja valvottu. Pyörän parkkiin jättäminen on omalla vastuulla.

Festivaalialueen välittömästä läheisyydestä, sekä Seinäjoen rautatieasemalta löytyy taksitolpat, joilla Seinäjoen Keskustaksin autot päivystävät koko Provinssin ajan.

Keskustaksi kuljettaa festivaalikävijät rautatieasemalta festivaalialueen lähelle ja takaisin. Lisätietoja taksin toiminnasta ja hinnoittelusta löydät Keskustaksin sivuilta: www.keskustaksi.fi

 

Törnäväntie on suljettu moottoriliikenteeltä Provinssin aikana, joten autolla, moottoripyörällä tai muulla ajoneuvolla ei pääse saapumaan festivaalialueen portille tai sen läheisyyteen.

Emme myöskään suosittele omalla autolla saapumista festivaalialueen läheisyyteen alueen valtaisan ruuhkaisuuden ja rajallisten pysäköintimahdollisuuksien vuoksi.

Mikäli autolla saapuminen on välttämätöntä ja pysäköintipaikka hankkimatta, suosittelemme kaikkia jättämään ajoneuvot Seinäjoen keskustaan ja hyppäämään sieltä festivaalibussiin.

Käytäthän siis jalkojasi, polkupyörää tai julkisia kulkuvälineitä!

 

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä, autamme mielellämme: info(at)provinssi.fi

flowers
flowers