Pysäköinti

image-10812
Kuva: Miikka Varila
flowers
flowers

Pysäköinti festarialueen läheisyydessä

Huomioithan että pysäköiminen festarialueen välittömään läheisyyteen ei ole mahdollista ja muutaman kilometrin säteellä sijaitsevien Provinssin virallisten parkkialueiden kapasiteetti on hyvin rajallinen. Mikäli saavut omalla autolla, pyrithän täyttämään autosi kimppakyytiläisillä!

Suosittelemme jättämään auton Seinäjoen keskustaan ja hyppäämään sieltä festaribussiin.

Seinäjoen keskustassa on lukuisia pysäköintitaloja, joissa pysäköiminen on turvallista ja huokeaa. Esimerkiksi keskustan Toriparkkiin pääset 24/7 ja vuorokausihinta on ainoastaan 12,00 euroa (lisävuorokaudet 6,00 eur).


PAPPILAN KENTÄN PARKKIALUE

Pappilan kentän vartioitu parkkialue on tarkoitettu ensisijaisesti Camp Provinssissa leiriytyville festivaalivieraille. Parkkialue sijaitsee Ruukintien ja Pappilantien risteyksessä (ajo-osoite: Ruukintie 135). Parkkialueelta on Camp Provinssiin matkaa 500m.

Voit ostaa ennakkoon pysäköinnin koko festivaalin ajaksi, eli keskiviikosta 28.6. sunnuntaihin 2.7.2023 asti. Hinta on 30€ ja lippu on ajoneuvokohtainen.

Parkkialue avoinna ke 28.6. klo 16.00 – su 2.7. klo 14.00.

Autossa leiriytyminen ei ole sallittua. Huomioithan, että autolla ei voi poistua ja sen jälkeen palata takaisin parkkiin.

 

Seinäjoen pysäköintitalot ja -paikat

Seinäjoen pysäköintitalot ovat avoinna Provinssikävijöille normaalisti kuten muillekin asiakkaille. Pysäköintitaloja on kolme: P-Frami, P-Torikeskus sekä uusi Toriparkki. Lue lisää hinnoista, sijainnista ja aukioloajoista täältä.

Keskustan alueen pysäköintikartta, hinnasto sekä kattavasti tietoa luettavissa täällä.