fbpx

Pysäköinti

Kuva: Provinssi / Sami Mutka

Käytäthän julkisia kulkuvälineitä, pyörää tai jalkojasi saapuessasi Provinssiin!

Pysäköiminen festarialueen välittömään läheisyyteen ei ole mahdollista ja muutaman kilometrin säteellä sijaitsevien Provinssin virallisten parkkialueiden kapasiteetti on hyvin rajallinen.

Mikäli saavut omalla autolla, pyrithän täyttämään autosi kimppakyytiläisillä!

Suosittelemme jättämään auton Seinäjoen keskustaan ja hyppäämään sieltä festaribussiin.

HAMARINTIEN PARKKIALUE – MYYNNISSÄ

Hamarintien parkkipaikka sijaitsee noin kilometrin päässä festivaalin pääportista osoitteessa Huhtalantie 91, Seinäjoki. Hamarintien parkkiliput sisältävät autopaikan koko festivaalin ajaksi Hamarintien parkkipaikalla. Aluetta valvotaan järjestäjän toimesta ympäri vuorokauden.

Hinta on 25€ ja lippu on ajoneuvokohtainen.

Parkkialue avoinna ke 29.6. klo 16:00 – su 3.7. klo 10:00

Yöpyminen autossa ei ole sallittua. Autolla voi poistua tarvittaessa parkista ja palata takaisin samalla 3pv parkkilipulla.


PAPPILAN KENTÄN PARKKIALUE – LOPPUUNMYYTY

Pappilan kentän vartioitu parkkialue on tarkoitettu ensisijaisesti Camp Provinssissa leiriytyville festivaalivieraille. Parkkialue sijaitsee Ruukintien ja Pappilantien risteyksessä (ajo-osoite: Ruukintie 135). Parkkialueelta on Camp Provinssiin matkaa 500m.

Voit ostaa ennakkoon pysäköinnin koko festivaalin ajaksi, eli keskiviikosta 29.6. sunnuntaihin 3.7.2022 asti. Hinta on 25€ ja lippu on ajoneuvokohtainen.

Parkkialue avoinna ke 29.6. klo 16.00 – su 3.7. klo 14.00.

Autossa leiriytyminen ei ole sallittua. Huomioithan, että autolla ei voi poistua ja sen jälkeen palata takaisin parkkiin.

Seinäjoen pysäköintitalot ja keskustan pysäköintipaikat

Seinäjoen pysäköintitalot ovat avoinna Provinssikävijöille normaalisti kuten muillekin asiakkaille. Pysäköintitaloja on kaksi: P-Frami sekä P-Torikeskus. Lue lisää hinnoista, sijainnista ja aukioloajoista täältä.

Keskustan alueen pysäköintikartta, hinnasto sekä kattavasti tietoa luettavissa täällä