fbpx

Miten festarialueelle?

Kuva: Provinssi / Pasi Ahola

Käytäthän julkista liikennettä ja festaribusseja saapuessasi Provinssiin!

LIIKENNEJÄRJESTELYT

Provinssin liikennejärjestelyistä Törnävän alueella kerrotaan lisää tällä sivulla lähempänä festivaalia.

PROVINSSIBUSSIT

Härmän liikenteen uusiutuvalla Neste My -dieselillä kulkeva non-stop Provinssibussi kulkee Matkakeskuksen ja festivaalialueen väliä torstaista sunnuntaihin. 

Lisätietoja bussin aikatauluista, hinnoista, reitistä ja pysäkkien sijainneista päivitetään tälle sivulle lähempänä festivaalia.

SAAPUMINEN JALAN JA PYÖRÄLLÄ

Ehdottomasti kätevin, ympäristöystävällisin ja helpoin tapa saapua Provinssiin on tietenkin jalan tai polkupyörällä, mikäli majapaikkasi on vain muutaman kilometrin päässä festarialueesta!

Pyörän voi jättää Provinssin ilmaiseen pyöräparkkiin, joka sijaitsee aivan festivaalin portin vieressä S-Marketin parkkipaikalla. Pyöräparkki on ilmainen ja valvottu. Pyörän parkkiin jättäminen on omalla vastuulla. 

TAKSIT

Festivaalialueen välittömästä läheisyydestä, sekä Seinäjoen rautatieasemalta löytyy taksitolpat, joilla Seinäjoen Keskustaksin autot päivystävät koko Provinssin ajan.

Keskustaksi kuljettaa festivaalikävijät rautatieasemalta festivaalialueelle ja takaisin kiinteähintaisilla kuljetuksilla. Lisätietoja taksin toiinnasta ja hinnoittelusta löydät Keskustaksin sivuilta: www.keskustaksi.fi

Seinäjoella taksin voit tilata itsellesi numerosta 0100 84 999 tai Taksini-sovelluksesta.  Lisätietoja taksin toiminnasta hinnoittelusta löydät Seinäjoen Keskustaksin sivuilta: www.keskustaksi.fi

AUTOT JA MUUT AJONEUVOT

Törnäväntie on suljettu moottoriliikenteeltä Provinssin aikana, joten autolla, moottoripyörällä tai muulla ajoneuvolla ei pääse saapumaan festivaalialueen portille tai sen läheisyyteen Törnäväntiellä välillä Vuoritie-Hamarintie.

Emme myöskään suosittele omalla autolla saapumista festivaalialueen läheisyyteen alueen valtaisan ruuhkaisuuden ja rajallisten pysäköintimahdollisuuksien vuoksi.

Mikäli autolla saapuminen on välttämätöntä ja pysäköintipaikka hankkimatta, suosittelemme kaikkia jättämään ajoneuvot Seinäjoen keskustaan ja hyppäämään sieltä festivaalibussiin. 

Käytäthän siis jalkojasi, polkupyörää tai julkisia kulkuvälineitä!

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä, autamme mielellämme: info(at)provinssi.fi