USEIN KYSYTTYÄ / Korona

Yleisimmät kysymykset koronasta ja vastaukset kysymyksiin.

JÄRJESTETÄÄNKÖ PROVINSSI ENSI KESÄNÄ?

Provinssin järjestelyt etenevät normaalisti ja esiintyjiä on julkaistu jo reilusti. Provinssin kokoluokan tapahtuman järjestäminen vaatii työtä ympäri vuoden, jota on nyt viety eteenpäin kesälle 2020 tehtyjen suunnitelmien pohjalta. 

Olemme asian suhteen realisteja ja pandemian ja rokotuskattavuuden kehittymiseen liittyvistä epävarmuuksista huolimatta, uskomme valoisampaan tulevaisuuteen ja festivaalikesään. Seuraamme aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja jatkamme ensi kesän festivaalin valmistelua toivoen, että pääsemme yhdessä juhlimaan kesää Törnävänsaarella.

Jatkamme musiikkiohjelmamme koostamista sekä valmistelemme elämyksellistä alueohjelmakokonaisuuttamme. Meille vastuullisesti ja turvallisesti toteutetun festivaalin järjestäminen on ensisijaisen tärkeää. Jos kaikki menee hyvin, julkistamme kevään aikana lisää musiikkiohjelmaa, alueohjelmaa sekä ravintolatarjontaa.

Tapahtumaturvallisuus tulee näkymään aiempaa laajemmin Provinssin järjestämisessä, sillä tärkeintä meille on kaikkien kävijöiden sekä työntekijöidemme turvallisuus ja hyvinvointi. 

TULEVATKO KAIKKI ULKOMAISET ESIINTYJÄT PROVINSSIIN?

Emme ole saaneet tietoa peruutuksista, ja kaikki artistimme ovat toistaiseksi sitoutuneita saapumassa Provinssiin. Mikäli jostain syystä yksittäisen artistin olisi mahdotonta saapua Seinäjoelle esiintymään, esimerkiksi matkustusrajoitteista tai vastaavasta syystä johtuen, kerromme asiasta välittömästi.

ONKO PROVINSSIIN TURVALLISTA OSALLISTUA 2021?

Päätavoitteemme on, että yleisön, artistien sekä henkilökunnan on turvallista saapua Provinssiin myös kesällä 2021. 

Koko tapahtuma-ala, Provinssi mukaan lukien, tekee hartiavoimin töitä tiiviissä yhteistyössä eri viranomaistahojen kanssa taatakseen turvallisen ja vastuullisen festivaalikesän. 

Suunnittelutyötä tehdään paljon turvallisen tapahtumajärjestämisen ympärillä ja erilaisia toteutusvaihtoehtoja kartoitetaan jatkuvasti.

Kerromme koronaviruksesta johtuvista erityisjärjestelyistä Provinssin tapahtuma-alueella ja Camp Provinssissa (esimerkiksi hygieniaan liittyvistä lisätyistä toimenpiteistä) festivaalin lähestyessä.

SAANKO RAHANI TAKAISIN, JOS PROVINSSI PERUTAAN 2021?

Mikäli Provinssi jouduttaisiin kokonaan perumaan, liput hyvitetään asiakkaille Lippupisteen tai Tiketin toimitusehtojen mukaisesti ja rahat saa takaisin lukuun ottamatta lippukaupan palvelumaksua. 

Ostetut liput voi myös halutessaan säästää seuraavalle vuodelle, jolloin ne kävisivät sellaisenaan.

Joku muu asia, joka askarruttaa? Laita sähköpostia osoitteeseen info@provinssi.fi. Päivitämme myös tätä sivua kevään edetessä.