fbpx

Provinssin kaamoskassi 2020

Tervetuloa Provinssin virtuaaliseen kaamoskassiin!

Täältä löydät ensiapua festari-ikävään ja piristystä alkavan kaamoksen keskelle. Kesä tulee kyllä!

Provinssin virtuaaliseen kaamoskassiin on kerätty monipuolisia etuja tuomaan iloa, valoa ja lämpöä pimenevään syksyyn. Kaamoskassi on rakennettu kiitoksena kaikille Provinssin 2020 lipun säilyttäneille – kiitos, että piditte lipuistanne kiinni! 

Sukella syvemmälle kaamoskassiin selaamalla sivua alemmas ja nauti sisällöstä!

PROVINSSI X HOLIDAYS 2020 MERCHANDISE

Provinssi on julkaissut jouluksi ihanan Holiday Sweater -malliston, sekä kasvomaskeja supersuosituilla retrokuoseilla. Tuotteet ovat myynnissä ainoastaan Kaamoskassin vastaanottaneille Provinssikävijöille erikoishinnoin 2.11.-9.11.2020, jonka jälkeen mallisto avataan normaalihintaisena myyntiin kaikille. Toimi siis nyt ja ennakkotilaa retromaski, tai lämpöinen paketti pukinkonttiin! Tai molemmat!

Tarjoushinnat voimassa 2.11.-9.11.2020. 

-25% ALENNUS CARLINGSIN NORMAALIHINTAISISTA TUOTTEISTA

Carlings ja Provinssi tarjoavat tuntuvan alennuksen, jonka voit käyttää Carlingsin verkkokaupassa sekä kiviljalkaliikkeissä kautta maan! Alennus koskee kaikkia normaalihintaisia tuotteita. Käyttääksesi edun syötä verkkokaupassa alekoodi provinssi25 tai esitä Carlingsin myymälän kassalla alekuponki. Kupongin saat näkyviin allaolevasta linkistä.

Alennus on voimassa 2.–15.11.2020.

-21% ALENNUS FAZERIN KAUPPAAN

Provinssi ja Fazer tarjoavat yhdessä makeita hemmotteluhetkiä syksyn keskelle! 

Koodilla FAZERPROVINSSI21 saat 21% edun koko tilauksesta Fazer Storessa. Alennus ei ole yhdistettävissä muihin etuihin.

Alennus on voimassa 1.11.-25.11.2020. 

-10% ALENNUS BACKSTAGE ROCK SHOPIN VERKKOKAUPPAAN

Koodilla provinssikaamos saat 10% alennuksen kaikista Backstage Rock Shopin verkkokaupan tuotteista. 

Etu voimassa 31.12.2020 asti. 

30 PÄIVÄN ILMAINEN KOKEILUJAKSO STORYTELIIN

Mikä sen mukavampaa, kuin kaivautua pimeänä syysiltana sohvannurkkaan ja upottautua äänikirjojen maailmaan? Storytel tarjoaa Provinssin 2020 lipun omistajille 30 päivän ilmaisen kokeilujakson.

Klikkaa alta Storytelin sivulle, ota kokeilujakso käyttöön ja nauti!

VOITA STAYCATION VALO HOTEL & WORKIIN TAI HYÖDYNNÄ ALENNUS

Osallistu kilpailuun ja voita kahden hengen hemmotteluloma VALO Hotel & Workiin Helsingissä! Yhden yön staycation -paketti pitää sisällään yöpymisen Comfort-huoneessa, aamiaisen, pääsyn Valon ihanalle wellness-alueelle ja lasilliset kuohuviiniä. 

Koodilla PROVINSSI voit myös varata VALO Hotel & Workista yöpymisen Smart huoneessa kahdelle hengelle hintaan 85,00€ / yö (sisältää aamiaisen ja wellnessin).

Tarjous on voimassa 31.5.2021 asti. 

 

ILMAISIA JOOGAHETKIÄ PURE MOVELLA 

Provinssissakin festarikansaa vetreyttänyt Pure MOVE tarjoaa joogapalvelunsa maksuttomasti Provinssin asiakkaiden käyttöön 20.11.2020 saakka. Maksuttoman käyttöajan jälkeen voit kirjautua kuukausijäseneksi Pure MOVEn onlinejoogakirjastoon 15 €/kk. Hyviä joogahetkiä!