KALEVALA KORU JA PROVINSSI-FESTIVAALI LANSEERAAVAT ÄLYKKÄÄN KORURANNEKKEEN

Seinäjoella 30.6.-2.7.2016 järjestettävä Provinssi-festivaali ja Kalevala Koru uudistavat yhdessä festivaalien VIP-tuotevalikoimaa. Yhteistyön tuloksena on syntynyt hopeinen rannekoru, joka toimii Provinssin uuden Premium VIP -tuotekategorian festivaalirannekkeena. Korun helaosan sisään on sijoitettu NFC-siru, joka mahdollistaa erilaisia ominaisuuksia festivaaleilla tehdyistä ostoksista muihin festivaalielämystä tukeviin toimintoihin.

Provinssi lanseerasi viime kesänä ensimmäisenä suomalaisena festivaalina järjestelmän, joka mahdollisti VIP-asiakkaille maksamisen festivaalirannekkeisiin sijoitetuilla älysiruilla. RFID-teknologiaan perustuvat Cashless-järjestelmät ovat yleistyneet johtavien kansainvälisten festivaalien keskuudessa ja niiden ennustetaan laajalti valtaavan kansainväliset festivaalimarkkinat lähitulevaisuudessa.

”Olemme innoissamme käynnistyneestä yhteistyöstä Kalevala Korun kanssa, joka tuottaa meille jälleen uuden pelinavauksen festivaalikentällä. Samanaikaisesti yhteistyö on meille luontevaa jatkumoa kiinnostuksellemme RFID-teknologiaa kohtaan, jonka potentiaali tapahtumasektorilla on hurja muutoinkin kuin rannekemaksamisen mahdollistajana. Teknologisten pelinavausten rinnalla yhteistyö tuo meille uudenlaisen lisäkierteen jatkuvasti kehittyvään VIP-tuotevalikoimaamme” kommentoi Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen.

Tuotekehitysyhteistyö on Kalevala Korulla osa kokeellista uutta Kalevala Innovation Lab -toimintoa. Sen alla kehitetään ja kokeillaan uusia digitaalisia palveluita ja toiminnallisia, muotoilultaan vahvoja koruja. Innovation Lab toimii Kalevala Korun hautomona ja sen parhaat tuotteet saattavat nousta osaksi perusmallistoa. Yhteistyö Provinssin kanssa on Innovation Labin ensimmäisiä pioneeri-projekteja. Kehitystyö tapahtuu tiiviissä yhteistyössä kuluttajien ja eri alojen yritysten kanssa.

”Provinssin älyranneke on todella pelinavaus Kalevala Innovation Labille. Näemme toiminnallisissa koruissa valtavan potentiaalin ja yhteistyössä Provinssin kanssa tehty älykäs ranneke antaa meille loistavan tilaisuuden päästä testaamaan toiminnallisuuksia käytännössä, keräämään palautetta käyttäjiltä ja kehittämään ratkaisuja eteenpäin. On ollut aivan mahtavaa tehdä yhteistyötä Provinssin kaltaisen ennakkoluulottoman organisaation kanssa ja kehittää yhdessä VIP-asiakkaiden elämystä tukevia ratkaisuja, joissa toiminnallisuus ja muotoilu yhdistyvät uudella tavalla”, kertoo Kalevala Korun tuotantojohtaja ja Innovation Labin vetäjä Terja Koskenoja.

Provinssin Premium VIP -tuotepaketteja on saatavilla rajoitetusti ja ne sisältävät korurannekkeen lisäksi ruokailun festivaalin VIP-ravintolassa jokaisena lippupaketin voimassaolopäivänä.

Lisätietoja ja tilaukset:

[email protected] / 050 309 1117


kk