KENT JA THE CARDIGANS HUIPENTAVAT JULKISTUSVIIKON

Ennakkomyynti ennätysvilkasta, early bird -liput loppumassa! 

Provinssin julkistusviikko starttasi maanantaina kahdella pääesiintyjällä Musella ja Calvin Harrisilla, ja pitkin viikkoa Seinäjoella 24.-27. kesäkuuta järjestettävä festivaali on paljastanut uusia kiinnityksiä sosiaalisen median kanaviensa välityksellä. Julkistusviikko huipentuu tänään perjantaina kahteen ruotsalaisyhtyeeseen: Pohjoismaiden suurimpiin yhtyeisiin lukeutuva Kent ja viime vuosina vain harvakseltaan keikkaillut The Cardigans nähdään ensi kesän Provinssissa.

 Provinssin muita ulkomaisia vieraita ovat tänä syksynä loppuunmyydyssä The Circuksessa esiintynyt rapcore-yhtye Hollywood Undead, ”Get Hurt” -albumistaan ajankohtainen punkrock-bändi The Gaslight Anthem, viimeksi Seinäjoella vuonna 2001 vieraillut metallikokoonpano Godsmack, ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva folk/punk-yhtye Katzenjammer sekä metalcorea ja math-rockia yhdistelevä Every Time I Die.

 Kotimaisista bändeistä Provinssissa nähdään uuden albumin julkaisuun valmistautuva Apocalyptica, suomirockin suosituimpiin nimiin kuuluva Haloo Helsinki! sekä valovoimaiset naisartistit Kaija Koo ja Jenni Vartiainen.

 Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen kertaa julkistusviikkoa: ”Halusimme tulla vauhdilla ulos ja väläyttää ensi kesän Provinssin ohjelmaa useammasta eri suunnasta. Vastaanotto on ylittänyt kaikki odotuksemme, jotka olivat alun perinkin korkealla. Olemme kuitenkin vasta raapaisseet pintaa siitä, mitä Törnävänsaarella tapahtuu ensi kesäkuun lopussa.”

 Lisää artistijulkistuksia on Rumpusen mukaan tulossa jo lähitulevaisuudessa:

”Jalka pidetään kaasulla, ja sekä kotimaisia että ulkomaisia esiintyjäjulkistuksia on luvassa vielä useampaan kertaan ennen vuoden päättymistä.”

 Provinssin lipunmyynti on käynnistynyt ennätysvilkkaana, ja festivaalin viimeiset neljän päivän early bird -liput ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Tiistaina 2. joulukuuta lipunhinta nousee 145 euroon.

 Vaikka 135 euroa maksavat early bird -liput loppuisivat kesken, on niitä saatavissa kaikille halukkaille Seinäjoen Rytmikorjaamolla ensi maanantaina 1.12.2014 klo 11-14 järjestettävässä Livelounas-tapahtumassa.