fbpx

Provinssi X Kivra

Kuva: Provinssi / Sami Mutka

Vastaanota, tallenna ja näytä Provinssiliput Kivralla!

Kivrassa liput pysyvät varmassa tallessa ja ne on helppo näyttää ja käyttää mobiilisti.

Kun ostat liput Tiketin kautta, valitse toimitustavaksi ilmainen Kivra ja saat lippusi ilman toimitusmaksua. Kun olet rekisteröitynyt Kivraan saat sekä uudet, että aiemmin Tiketistä ostetut käyttökelpoiset liput automaattisesti Kivraan. Luvassa on siis iloisia lippuyllätyksiä ja mielenrauhaa, sillä liput ovat turvassa ja kulkevat helposti mukanasi.

Voit tallentaa myös muualta kuin Tiketistä ostetut liput Kivraan. Rekisteröidy palveluun ja lataa liput “omat dokumentit” -osioon. Kivrassa liput on helppo pitää tallessa ja näyttää, kun niitä tarvitaan.

Kivran lataaminen ja käyttö on ilmaista.

Rekisteröidy Kivraan

Kivran käyttöönotto ja käyttäminen on täysin ilmaista. Rekisteröidyttyäsi palveluun voit saada tapahtumalippujen lisäksi myös muilta Kivraa käyttäviltä yrityksiltä digipostia Kivraasi. Helppoa, ilmaista ja hyväksi ympäristölle!

Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi tai rekisteröidy verkossa!

Kivrassa tapahtumaliput ja muut tärkeät dokumentit pysyvät tallessa ja ne on helppo näyttää tai jakaa eteenpäin!

Kivraan toimitettujen ja tallennettujen lippujen ympärille on rakennettu festarikävijöille etuja sekä kilpailuja, joista pääsemme kertomaan tarkemmin festarikesän lähestyessä. Kannattaa siis pysyä kuulolla. Tässä vaiheessa kannattaa ladata Kivra sovelluskaupasta jo käyttöön, ja varmistaa että kuulet eduista ensimmäisenä!