Kuumaakin kuumempi Provinssi tulossa!

image-10343

Loppuviikolle luvataan rutkasti aurinkoa ja hyvin helteisiä festarilämpötiloja – eli festarikesää parhaimmillaan!

Ohessa tärppimme helle-Provinssiin:

Juo riittävästi!

Juo festaripäivän aikana runsaasti vettä! Voit tuoda alueelle yhden tyhjän tai avaamattoman vesi- tai virvoitusjuomapullon (muovinen, läpinäkyvä ja kooltaan max. 1,5 litraa) jota voit täyttää festarialueen lukuisilla Seinäjoen Veden vesipisteillä. Lisäksi löydät vettä, vichyä sekä monia muita alkoholittomia janojuomia lähes kaikilta ravintolapisteiltämme. Muistathan myös syödä festaripäivän aikana, vaikka ei olisi nälkä.

Hakeudu varjoon

Ympäri aluetta löytyy lukuisia varjopaikkoja puiden katveesta, erityisesti Main Gaten läheisyydestä Carlings-lavan ja koivukujan läheisiltä alueilta. Puustoa ja sitä myöten varjoa löytyy myös Food Gardenin alueelta ja Woodland-lavan läheisyydestä.

Esityksiä voi seurata suojassa auringolta esimerkiksi Carlings Stagen teltassa, Amphitheatre-lavan katetussa katsomossa ja The Honey Roomina toimivassa paviljongissa.

Istumapaikkoja löytyy reilusti ympäri aluetta ja niitä on sijoitettu myös varjoisiin paikkoihin.

Pro tip! Ota oma piknik-viltti mukaan, jolla levähtää esim. ruuan tai juoman äärelle esimerkiksi Carlings Stagen kylkeen sijoitetussa baarissa.

Suojaa itsesi auringolta

Suosittelemme pakkaamaan mukaan päähineen tai huivin sekä aurinkorasvaa, jotka tekevät päivästä jatkuvassa auringonpaisteessa taatusti mukavamman.

Tulemme jakamaan kolmen isoimman lavamme (Mainland, Woodland, Carlings) edessä vettä halukkaille sekä viilennämme vesiletkulla tarpeen mukaan yleisöä keikkojen yhteydessä.

Lisäksi Woodlandin puoleiselta sillalta löytyy vesisumutin, jonka alla voi käydä viilentymässä päivän mittaan.

Pidetään huolta myös toisistamme ja tehdään yhdessä kaikkien aikojen Ihmisten juhla 💜