MARKO KIVELÄ TOIMITUSJOHTAJAKSI

Seinäjoen elävän musiikin yhdistyksen Selmu ry:n toiminnanjohtaja ja jo useita vuosia Provinssi-festivaalin taustajoukoissa vaikuttanut Marko Kivelä on valittu Provinssia järjestävän Seinäjoki Festivals Oy:n toimitusjohtajaksi. Kivelä aloitti työskentelyn yhtiön johdossa lokakuun alussa ja jatkossa hän ottaa vastuulleen erityisesti Provinssin hallinnolliset ja festivaaliorganisaation kehittämiseen liittyvät asiat. Marko Kivelä jatkaa myös Selmu ry:n toiminnanjohtajana.

”Provinssin kuluva vuosi on ollut upea ja menestyksekäs paitsi ennätyksellisen yleisömäärän perusteella myös taiteellisilla ja taloudellisilla mittareilla arvioituna. Odotan tulevalta vuodelta entistäkin komeampaa lopputulosta, ja myös henkilökohtaisesti olen valmiina tuleviin haasteisiin. En malta odottaa, että pääsen omalla työpanoksellani kehittämään Provinssia yhä laadukkaampaan suuntaan. On aika kääriä hihat!”,Marko Kivelätoteaa.

Vuonna 2014 Provinssin festivaalijohtajaksi nimitetty Sami Rumpunen jatkaa nykyisessä työtehtävässään keskittyen erityisesti festivaalin yhteistyökumppanuuksien ja palvelukonseptien kehittämiseen. Edellisvuosien tapaan Provinssin promoottorina ja ohjelmavastaavana toimii Juha Kyyrö.