MATKAILUAUTO- ja ASUNTOVAUNUPAIKAT

kuva
Kuva: Provinssi / Mikko Koskenkorva

Huom! Sorsanpesän matkailuautoalue on tulossa myyntiin viikon 8 aikana. 

 

URHEILUTALON MATKAILUAUTO- JA CARAVAN & ALUE

Majoitu mukavasti Provinssin uudella rauhallisella ja luonnonkauniilla matkailuautoalueella Seinäjoen Urheilutalon ympäristössä (Kirkkokatu 15, 60100 Seinäjoki).

Aivan Seinäjoen keskustan kupeessa sijaitsevalla Urheilutalon matkailuautoalueella nautit luonnonläheisyydestä ja aivan naapurissa voit jopa pulahtaa uimaan. Matkailuautoilijoiden käytössä on Urheilutalon sisävessat ja -suihkut. Alueella voi myös pelata beach volleyta!

Lähin festivaalibussin pysäkki on 300m päässä ja festivaalialueelle on matkaa 2,7km, eli noin puoli tuntia kävellen. 

Festivaalibussi kulkee Seinäjoen matkakeskuksen ja Provinssialueen välillä non-stop periaatteella. Festivaalibussin reitti ja aikataulut päivittyvät nettisivuillemme kevään kuluessa.

 

HINNAT:
Matkailuautopaikka Urheilutalo KE-SU 149,00€ + Henkilömaksu 39,00€ / hlö

Matkailuautopaikoille myydään vain yhtä lippua, jolla voi leiriytyä alueella haluamansa ajan Camping-alueen aukioloaikojen puitteissa.

Hintaan sisältyy n. 5m x 8m kokoinen sähköllinen paikka matkailuautolle sekä sisäänpääsy Urheilutalon lisäleirintäalueelle. Festivaalilippu tulee hankkia erikseen.

 

INFO
- Matkailuautoalue on auki ke 24.6.2020 klo 18:00 - su 28.6.2020 klo 12:00
- Paikkoja on rajoitetusti
- Matkailuautoalue on valvottu Provinssin toimesta
- Kuten kaikilla leirintäalueilla, myös Urheilutalolla on avotulen teko kielletty

 

Varaa paikkasi Urheilutalolle
>>> TÄLLÄ LOMAKKEELLA <<<

 

Toimitamme varauksesta sähköpostilla laskun ja sen jälkeen varaus on sitova. Paikan saa lunastettua festivaalin alkaessa varaajan nimellä paikan päällä. Huomioithan että paikkavaraus on sitova eikä paikkamaksua palauteta vaikka joutuisit perumaan tulosi. 

 

 

SORSANPESÄN MATKAILUAUTO- & CARAVAN-ALUE - LOPPUUNMYYTY

Sorsanpesän matkailuautoalue on toistaiseksi loppuunmyyty. Paikkoja saattaa tulla myyntiin lisää myöhemmin keväällä ja niistä ilmoitetaan tällä sivulla. 

Hotel Sorsanpesän (Törnäväntie 27) pihassa, vain 600 metrin päässä Provinssin portista, on tarjolla paikkoja matkailuautoille ja asuntovaunuille. Matkailuautopaikkaan sisältyy sähkö ja alueella majoittujien käytössä on Sorsanpesän sisävessat ja suihkutilat.

Sorsanpesän matkailuautoalue on avoinna ke 25.6.2020 klo 18:00 - Su 28.6.2020 klo 12:00.

 
HINNAT:
Matkailuautopaikka KE-SU 169,00€ + Henkilömaksu 39,00€ / hlö - LOPPUUNMYYTY

 

Hintaan kuuluu sähköllinen paikka matkailuautolle ja sisäänpääsy matkailuautoalueelle. Festivaalilippu ja mahdollinen leirintälippu tulee hankkia erikseen. 

Matkailuautopaikoilla majoittujien on mahdollista nauttia Hotelli Sorsanpesän maksullisista sauna- ja kylpyläpalveluista sekä aamupalasta. Lisäpalveluihin liittyvät tiedustelut suoraan hotellilta: www.sorsanpesa.fi

Matkailuautoalue on valvottu Provinssin toimesta ja Sorsanpesän WC- ja suihkutilat ovat asiakkaiden käytössä.

Paikkoja on myynnissä rajoitetusti.

 

Toimitamme varauksesta sähköpostilla laskun ja sen jälkeen varaus on sitova. Paikan saa lunastettua festivaalin alkaessa varaajan nimellä paikan päällä. Huomioithan että paikkavaraus on sitova eikä paikkamaksua palauteta vaikka joutuisit perumaan tulosi. 

 

HUOM! Majoittuessasi asuntovaunualueelle tulee sinun täyttää matkustajailmoitus. Voit nopeuttaa omaa sekä muiden majoittumista tulostamalla ja täyttämällä matkustajailmoituslomakkeen etukäteen. Tästä matkustajailmoituslomakkeeseen.