MYYNTIPAIKAT

ruoka1
Kuva: Provinssi / Sami Mutka

KESÄN 2019 MYYNTIPAIKKAHAKU ON NYT AUKI!

Ensi kesänä jo 41. kertaa juhlittava Provinssi järjestetään kolmipäiväisenä torstaista lauantaihin 27.6.–29.6.2018 ja paikkana on tuttu Seinäjoen Törnävänsaari.

Haemme jälleen myyjiä mukaan luomaan kanssamme kesän parasta festivaalia! Haku päättyy 8.3.2019 klo 23:55.

Hakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään ja kontaktoimme kaikki myyntipaikkaa hakeneet henkilökohtaisesti.

Vastaanotamme hakemuksia moninkertaisesti verrattuna tapahtumaan mukaan otettavien myyntitoimijoiden määrään. Alta näet listan kriteereistä, joita käytämme ruokamyyntihakemuksia arvioitaessa:

  • Toimijan kyky valmistaa korkealuokkaista ja tasalaatuista ruokaa läpi viikonlopun hygienisesti, tehokkaasti ja iloisesti palvellen. Referenssit muista suurtapahtumista ovat meille arvokkaita!
  • Arviomme siitä, miten kiinnostavina kävijämme pitäisivät myyntipisteen brändiä (nimi, visuaalinen toteutus, tarina, arvot) ja sen tarjoamia annoksia (pidäthän huolta siitä, että menu on esitelty huolellisesti hakemuksessa).
  • Miten hyvin myyntipisteen tuotteet täydentävät valikoimaamme? Olemme erityisen kiinnostuneita tuotteista, jotka tuovat koko festivaalin ruokavalikoimaan lisäarvoa - eli jotain muuta, kuin mitä muutkin toimijat tarjoavat.
  • Kyky tarjota korkeatasoisia kasvisannoksia - mieluiten myös vegaanisia - antaa huomattavasti lisäpisteitä. Niin ikään pisteitä saa ruoka-aineallergeenien ja myös muiden erikoisruokavalioiden huomioimisesta.
  • Raaka-aineet: Arvostamme erityisesti toimijoita, jotka sitoutuvat lähi- ja luomutuotettujen raaka-aineiden käyttöön.

 Samaa kriteeristöä sovelletaan myös muihin myyntipaikkatoimijoihin (vaatteet, somisteet, makeiset, ym.) kunkin tuoteryhmän edellyttämin muutoksin.

>> HAKULOMAKKEESEEN

 

Hinnoittelusta:

  • 5m x 5m ruokamyyntipaikka festivaalialueella (5700 EUR + ALV) *
  • Food Truck tai vastaava festivaalialueella (5000 EUR + ALV) *
  • Muu myyntipiste (hinnoitellaan tapauskohtaisesti)
  • Myyntipiste Camp Provinssissa (hinnoitellaan tapauskohtaisesti)

* 5 m x 5 m ruokamyyntipaikka sisältää teltan, sähkön (3x32A) ja huoltoalueen palvelut (vesi, jätehuolto). Food Truck -paikat sisältävät sähkön (3x32A) ja huoltoalueen palvelut (vesi, jätehuolto).

Mikäli hakemuksen täyttämisestä tai muusta herää kysyttävää, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen vendor(at)provinssi.fi

 

ruoka
Kuva: Provinssi / Riikka Vaahtera