OHJELMA VALMIS JA AIKATAULUT JULKISTETTU

Provinssi on julkistanut viimeiset 12 uutta artistia. Festivaalin koko musiikkikattaus on nyt valmis ja aikataulut julkistettu. Kaikki esiintyjät löydät kohdasta Ohjelma.

Ruotsalaisbändi Graveyard soittaa perinnetietoista ja groovaavaa psykedeliarockia, jota yhtye maustaa myös 70-lukulaisella hardrockilla. Led Zeppelinin ja Black Sabbathin kaltaisiin nimiin verrattu Graveyard julkaisi edellisen albuminsa ”Innocence & Decadence” viime syksynä, ja levynjulkaisukiertueellaan yhtye konsertoi muun muassa loppuunmyydyllä Tavastialla.

Festivaalin muita rock-täydennyksiä ovat parhaillaan Pohjois-Amerikkaa kiertävä Santa Cruz, Sakara-levymerkin uusi kiinnitys Ikinä, korkeaoktaanista rock’n’rollia soittava Barbe-Q-Barbies sekä psykedeliarockia ja pakanallista mytologiaa yhdistelevä Hexvessel.

Provinssin uusiin kiinnityksiin lukeutuvat myös hiljattain toisen albuminsa julkaissut Atomirotta, elektronisen musiikin ja krautrockin välimaastossa toimiva K-X-P, Disco Ensemblestä tutun Jussi Ylikosken sooloprojekti Big Pharma, ”Huvilakatu”- ja ”Ikuinen heinäkuu” -singleistä tuttu Elias Gould, yhteiskeikalle saapuvat hiphop-artistit Noah Kin ja Biniyam sekä ”UFO”-hitillään kultaa myynyt EDM-artisti Alex Mattson.

Festivaalin lipunmyynti on huomattavasti edellä viime vuosien ennakkomyyntilukemia, joten tapahtuma-alueelle on tiedossa merkittäviä muutoksia. Jo julkistettujen uusien majoitusvaihtoehtojen lisäksi Provinssi lanseeraa uuden ulkolavan nimeltä Woodland Stage. Muista uudistuksista kerrotaan lähiviikkoina.

Aiemmin julkistettu Periphery on perunut koko tulevan kiertueensa ja samalla myös Provinssi-keikan.

Provinssin lippukaupan löydät täältä.