fbpx

Taideohjelma

Kuva: Provinssi / Riikka Vaahtera

VISUAALINEN JA OHJELMALLINEN PROVINSSI

Sideshow luo iloisia yllätyksiä festivaalin aikana tarjoten ohjelmaa ympäri festivaalialuetta. Uskomattomat näytökset, yllätykselliset show’t ja näyttävät esitykset luovat täysivaltaisen festarifiiliksen. Sideshow-esiintyjiä on viime vuosina ollut Provinssin aikana yhteensä yli sata ja esiintyjien ikähaitari on jakautunut varhaisteineistä eläkeläisiin, sukupuoleen tai muihin määreisiin katsomatta!

Aluetaiteen teokset ja festivaalialueen visuaalisuus täydentävät Provinssin tunnelmaa lisäten festivaalin viihtyvyyttä ja näyttävyyttä. Festivaaliyleisön aisteja hellitään vuosittain upeilla teoksilla, jotka ovat jo usean vuoden ajan rakentuneet lähes täysin kierrätysmateriaaleista ja kestävin periaattein. Haluamme rakentaa viihtyisän festivaalialueen ekologisesti ja saavutettavasti!

Provinssi on visuaalinen festivaali, joka tarjoaa vuosittain vierailleen elämyksiä yllätyksellisen sideshow’n ja aluetta värittävän taiteen kautta. Sekä visuaaliset toteutukset että alueella vieraita viihdyttävät ohjelmanumerot ovat olleet osa Provinssin identiteettiä aivan festivaalin alkuajoista lähtien.

Provinssin taideohjelmaan lukeutuu vuosittain lähes kaikkea maan ja taivaan väliltä: ohjelmaa on sirkuksesta improvisaatioteatteriin, ekotaideteoksista maalaustaiteeseen, yleisöä osallistaviin interaktiivisiin taideteoksiin ja perinteiseen aluevisuaalisuuteen.

Haemme joka vuosi mukaan uusia monimuotoisia taiteentekijöitä, taideprojekteja ja esityksiä. Tarkemmat ohjeet Provinssin taidehausta kerrotaan myöhemmin.

Ohjelmaa julkaistaan keväällä festivaalin lähestyessä!