PÄIVÄMÄÄRÄT VAHVISTUNEET – PROVINSSI JÄRJESTETÄÄN 1.-3.7.2021

image-5097
Photo: Provinssi / Riikka Vaahtera

Provinssi järjestetään ensi vuonna jälleen tuttuun tapaan juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna torstaista lauantaihin 1.-3.7.2021. 

Kuten aikaisemmin lupasimme, uuden ajankohdan varmistumisen myötä kerromme nyt lisää tämän kesän Provinssiin ostetuista lipuista, niiden käyttämisestä vuoden 2021 tapahtumassa sekä palautusmahdollisuuksista.

 

LIPUT OVAT VOIMASSA VUODEN 2021 PROVINSSISSA

Olemme saaneet aiheesta satoja kyselyitä ja iloisina voimmekin nyt kertoa, että kaikki kesän 2020 Provinssiin ostetut festivaaliliput (3pv, 2pv, 1pv), VIP-paketit (3pv, 2pv, 1pv), Camp Provinssi -majoitukset, hotellipaketit, tonttikylän liput sekä Pappilan parkkiliput ovat sellaisinaan voimassa myös vuoden 2021 festivaaleilla! 

Jos siis olet ostanut jonkin yllämainitun Provinssi 2020 -lipun ja haluat hyödyntää sen vuoden 2021 Provinssissa, sinun ei tarvitse vaihtaa sitä uuteen tai tehdä muitakaan toimenpiteitä. Olet jo nyt valmiina kesän 2021 Ihmisten Juhlaan!

Ainoastaan Marttilan koulumajoituksen liput sekä Camp Konttikylän liput eivät ole voimassa vuoden 2021 festivaaleilla. Nämä liput tulee palauttaa 25.6.2020 mennessä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa!

 

SÄILYTTÄMÄLLÄ LIPPUSI SAAT ETUJA ENSI VUODEN TAPAHTUMASSA 

Jokaiselle Provinssi-festivaalilipun tai VIP-lipun säilyttävälle ystävällemme on luvassa erilaisia yllätyksiä. Vuoden 2020 festivaali- tai VIP-lipulla kesälle 2021 osallistuvat saavat muun muassa erikoisrannekkeen, jolla voi lunastaa Provinssi-viikonlopun aikana rahanarvoisia etuja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Happy Hour jokaisena Provinssi-päivänä festivaalin anniskelualueilla? Kerromme tästä ja muista eduista lisää Provinssin lähestyessä.

Säilyttämällä ostamasi Provinssi-lipun tuet samalla meitä koronakriisin keskellä. 

 

1-2PV LIPUT ON MAHDOLLISTA PÄIVITTÄÄ TAI VAIHTAA

Provinssiin ostetut 1pv- ja 2pv-liput käyvät vuodelle 2021 sellaisenaan tai ne voi halutessaan vaihtaa yhden kerran toiseen saman hintakategorian lippuun 31.3.2021 saakka (edellyttäen, että kyseistä päivää ei ole myyty sitä ennen loppuun). Vaihdosta peritään lipputoimiston normaalit päivitysmaksut. 

Esimerkki: Olet ostanut yhden päivän perjantailipun kesän 2020 festivaaleille ja haluaisit tulla vuoden 2021 Provinssiin lauantaina – voit vaihtaa lippusi yllä kerrotuin edellytyksin lauantaille. 

Voit myös päivittää 1-2pv-lippusi useamman festivaalipäivän lippuun tai VIP-pakettiin maksamalla lipputyyppien välisen erotuksen sekä lipputoimiston päivitysmaksun. 

Lippujen vaihtaminen on mahdollista sen lippukaupan asiakaspalvelussa, josta olet lippusi ostanut. 

 

3PV-LIPUT KESÄLLE 2021 NYT MYYNNISSÄ

Vuoden 2021 Provinssin 3pv-liput ovat myynnissä hintaan 159€. 2021 Provinssiin ei tulla myymään lippuja missään nykyistä hintatasoa edullisemmin.

Mikäli ostat 3pv-liput viimeistään 25.6.2020, saat bonuksena ”vanhan asiakkaan edut” eli saat myös Provinssin erikoisrannekkeen ja muut myöhemmin julkistettavat edut. Liput ovat myynnissä Provinssin lippukaupassa www.provinssi.fi/liput.

 

PROVINSSIN FESTARIKASSI

Provinssi tarjoaa yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa kaikille vuoden 2020 lipun ostaneille kiitokseksi ainutlaatuisia etuja sisältävän Provinssin festarikassin, jonka sisältöön pääset tutustumaan osoitteessa www.provinssi.fi/festarikassi2020 seuraavilla tunnuksilla:

Username: festarikassi 
Password: provinssi2020

 

LIPPUJEN PALAUTTAMINEN

Mikäli et ole varma osallistumisestasi kesän 2021 Provinssiin ja haluat palauttaa lippusi, on se tietenkin myös mahdollista. Voit palauttaa lippusi siihen lippukauppaan, josta olet ostanut lippusi (Lippupiste tai Tiketti). Lippujen palautushakemuksen viimeinen täyttöpäivä on 25.6.2020.

Muistathan, että 2021 Provinssiin ei tulla myymään lippuja missään nykyistä hintatasoa edullisemmin.

Lippujen palautuslomakkeet:

LIPPUPISTE: https://web.lippu.fi/palautus/
TIKETTI: https://www.tiketti.fi/palautalippuja  

Huomioithan, että lippukauppojen asiakaspalveluissa on ruuhkaa, joten palautuksessa kestää useita viikkoja. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi Provinssin verkkosivuilta, pyydämme lähettämään kaikki palautuksiin liittyvät kysymykset suoraan lippukaupoille. 

Lippupalautuksen voi tehdä vain alkuperäinen lipunostaja.

 

Provinssin verkkosivuille on koottu kattava tietopaketti lippukäytännöistä: www.provinssi.fi/lippuinfo

  

OHJELMISTON RAKENTAMINEN KÄYNNISSÄ – UUTISIA LUVASSA MYÖHEMMIN

Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen kertoo vuoden 2021 ohjelmistosta seuraavaa:

”Nykyinen tilanne on uusi niin meille ja artisteille kuin kaikille muillekin. Tähän aikaan keväästä – aivan kuten aikaisempina vuosinakin – olemme jo tehneet seuraavalle vuodelle lukuisia merkittäviä pääesiintyjätarjouksia. Tämä oli tilanteemme jo ennen koronaepidemian puhkeamista. 

Festivaalin peruuntumisen myötä rakennamme ensi vuodelle uutta ohjelmakokonaisuutta, joka tulee olemaan yhdistelmä niitä tälle vuodelle bookattuja artisteja, joiden on mahdollista esiintyä Provinssissa vuonna 2021 sekä täysin uusia ensi vuodelle valmiiksi suunnitelmissa olleita nimiä. 

Näkymät ovat tässä vaiheessa erittäin lupaavat enkä epäile yhtään, etteikö Provinssin 2021 ohjelmisto tulisi taistelemaan kaikkien aikojen kattauksen tittelistä. Julkaisemme esiintyjiä ensi vuodelle heti, kun se on mahdollista, mutta emme ikävä kyllä vielä osaa sanoa, tapahtuuko se jo kesällä vai vasta syksyllä niin kuin yleensä”.