PÄIVITYS CORONA-VIRUKSEEN LIITTYEN

image-5877

Suomen viranomaiset ovat antaneet ohjeistuksen, jonka mukaan kaikki yli 500 ihmisen (edit: rajaa laskettu 20 henkilöön) yleisötapahtumat kielletään 31.5.2020 saakka COVID-19:n eli koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Annettu määräys ei ulotu Provinssiin asti, joten Provinssin järjestelyt etenevät toistaiseksi normaalisti. Lähdemmekin siitä oletuksesta, että Provinssi toteutuu myös tulevana kesänä suunnitelmien mukaisesti.

Tapahtumiimme osallistuvien asiakkaiden, artistien ja työntekijöiden terveys ja turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Mikäli viranomaisten tapahtumia koskeva kieltopäätös jatkuisi Provinssiin saakka niin luonnollisesti myös me noudatamme ohjeistuksia.

Jos Provinssi jouduttaisiin perumaan, on liput mahdollista palauttaa. Yksikään Provinssiin kiinnitetty artisti ei ole toistaiseksi ilmoittanut suunnittelevansa esiintymisensä perumista.

Mikäli koronavirus aiheuttaa muutoksia Provinssin järjestelyissä, uutisoimme asiasta välittömästi nettisivujemme uutisosiossa sekä sosiaalisen median kanavissamme.