Provinssi 2015 on elämäsi elämys!

Provinssi on tänä vuonna paljon enemmän kuin musafestari: se on kokonaisvaltainen elämys. Tule kokemaan kesän ainutlaatuisin tunnelma ja nauti samoista asioista kuin #provinssihaasteen voittaja ja hänen seuralaisensa! HERO VIP -passilla pääset näkemään 120 tähteä ja kokemaan Provinssin tunnelman aivan uudella tavalla. Päälavan viereisellä, upealla VIP-alueella on paljon katettua istuma- ja oleskelutilaa sekä korkeatasoisia ravintolapalveluita. Ehkäpä haluat nauttia festarifiiliksestä katetulla laituriterassilla tai TV-kanava Heron Lounge –tilassa? HERO VIP –alueen katselukorokkeelta näet päälavan keikat aitiopaikalta! 

Camp Provinssi on aivan festarialueen kyljessä sijaitseva leirintäalue, joka sykkii elämää ympäri vuorokauden. Camp Provinssista löydät vesivessat ja muut laadukkaat palvelut sekä huiman valikoiman oheisohjelmaa. Voit osallistua pleikkariturnauksiin, aamujoogaan, Napakymppiin, yöt täyttävään Silent Discoon tai nauttia kiertävistä musiikkiesityksistä – vain muutamia esimerkkejä mainiten. 

Beach Camp puolestaan tarjoaa asukkailleen idyllistä fiilistä Kyrkösjärven rannalla. Matkaa festarialueen länsiportille on vain kilometri ja senkin pääset kulkemaan kätevästi jatkuvasti kiertävällä festaribussilla. 

Kuka väitti, että festariruoan tarvitsee olla pelkkiä ranskalaisia ja nakkeja? You Need a Fajita! on Provinssin uusi meksikolaisvaikutteinen À la carte –ravintola. Lähde makumatkalle ja hemmottele itseäsi meksikaaniklassikoilla, taivaallisia margaritoja unohtamatta! 

Tänä vuonna voit kuunnella keikkoja yläilmoista! 26 metrin korkeuteen kohoava maailmanpyörä tarjoaa ennen kokemattomia elämyksiä läpi festaripäivien. Hyppää maailmanpyörän kyytiin päälavan kentän laidalla ja koe koko festarialueen yli ulottuvat huikeat näkymät. 

Vaatetus viimeistelee tunnelman. Mikäpä olisi parempi festariuniformu kuin yhteistyössä Ivana Helsingin kanssa tehty, Paola Suhosen suunnittelema Provinssi 2015 limited edition t-paita! 

Tule ja koe Provinssi – festarielämys vailla vertaa!