Provinssi etsii harjoittelijoita keväälle 2021!

image-1528
Kuva: Provinssi / Aisha Benhahmed

Haemme jälleen motivoituneita, rohkeita ja joustavia supertyyppejä tiimiimme ensi kevään festivaalituotannon ja viestinnän harjoitteluihin!

Harjoittelu Provinssissa tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden osallistua eturivin festivaalituotantoon näköalapaikalta. Harjoittelijana olet osa ydinorganisaatiotamme ja pääset mukaan festivaalin toteutukseen laajasti ja monipuolisesti aina suunnittelusta kehitystoimenpiteisiin parhaan työporukan tukemana. Jokaisen harjoittelijan toimenkuvan painotuksia pyritään räätälöimään harjoittelijan erityisosaamista, vahvuuksia ja omia kehittymistavoitteita seuraten.

Odotamme harjoittelijoilta:

  • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kulttuurituotanto, matkailuala, liiketalous, viestintä…)
  • Reipasta, positiivista ja ryhmätyökykyistä persoonaa
  • Can-do -asennetta ja paineensietokykyä
  • Rakkautta tapahtumia, musiikkia ja kaikkea elämyksellistä kohtaan
  • Sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen lasketaan hakijan eduksi (voi joissain tehtävissä olla myös edellytys valinnalle) 

Harjoittelut ovat 5 kuukauden mittaisia, alkaen maaliskuusta heinäkuun loppuun. Ajankohtaa ja harjoittelun kestoa on mahdollista muokata harjoittelijan opintojen rakenteen mukaan. Harjoittelu toteutuu osittain etänä ja osittain lähityöskentelynä Seinäjoella. Harjoittelujakso on palkaton, mutta harjoittelijoille maksetaan kertaluontoinen korvaus festivaalin ajalta. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 31.10.2020 mennessä osoitteeseen [email protected]

Täytämme harjoittelupaikkoja jo hakuaikana, joten nopeus on valttia! Mainitsethan hakemuksessasi mihin tehtävään (alla tarkemmat tehtäväkuvaukset) ensisijaisesti toivoisit harjoittelusi keskittyvän. Voit hakea useampaan tehtävään. 

VIESTINTÄ JA HALLINTO (1 paikka, kesto 5 kk)

Viestinnän ja hallinnon harjoittelija osallistuu monipuolisesti Provinssin tuotantoon sekä festivaalin hallinnollisiin ja viestinnällisiin tehtäviin työskennellen festivaalin johdon tukena. Monipuolinen tehtävä voi pitää sisällään esimerkiksi asiakasviestintää, B-2-B -myyntiä ja -viestintää, kumppanituotantojen koordinointia, organisaation sisäistä viestintää, taloushallinnon tehtäviä, nettisivujen päivitystä, markkinointia ja sosiaalisen median sisällöntuotantoa. Tehtävä edellyttää harjoittelijalta hyvää suullista ja kirjallista kielitaitoa (suomi ja englanti), organisointikykyä sekä yleisimpien toimisto-ohjelmistojen ja -työkalujen tuntemusta. 

HENKILÖSTÖHALLINTO (1 paikka, kesto 5kk)

Henkilöstöhallinnon harjoittelija työskentelee yhdessä Provinssin henkilöstökoordinaattorin kanssa osallistuen monipuolisesti festivaalin henkilöstön ja vapaaehtoisorganisaation hallintaan, kuten vapaaehtoisten rekrytointiin, sisäiseen sekä ulkoiseen viestintään, tiedonhallintaan, kehittämistyöhön ja aikataulutukseen. Henkilöstöhallinnon tehtävässä harjoittelija pääsee käyttämään ja kehittämään muun muassa kielitaitoaan, organisointikykyään, sosiaalisia taitojaan sekä esihenkilönä toimimista. 

TUOTANNON HARJOITTELUT (3 paikkaa, kesto 5kk)

Tuotantoharjoittelijat ovat keskeisiä tekijöitä Provinssin tuotantotiimissä. Harjoittelijat osallistuvat monipuolisesti festivaalin tuotannon eri osa-alueisiin ja vaiheisiin aina suunnittelusta ja ideoinnista festivaalin aikaisiin avainrooleihin asti. Tehtävät jakautuvat useille tuotannon osa-alueille erilaisin painotuksin:

Alue- ja palvelutuotanto
Alue- ja palvelutuotannon harjoittelija työskentelee yhdessä Provinssin tuotantopäällikön kanssa osallistuen laajasti festivaalialueen, sekä tapahtuman ydinpalveluiden suunnitteluun ja toteutukseen. Harjoittelijan tehtävät liittyvät monipuolisesti erilaisiin tuotannollisiin tehtäviin, kuten esimerkiksi alihankintojen kilpailuttamiseen ja hankintaan, tarvehankintaan, sidosryhmäviestintään, logistiikan koordinointiin, varaston hallintaan sekä tapahtuman ympäristö- ja lupa-asioihin.

Sideshow- ja taidetuotanto
Taiteen tuotantoharjoittelija pääsee ideoimaan ja toteuttamaan yhdessä festivaalin taidetuottajan kanssa sitä, miltä Provinssissa näyttää ja minkälainen alueohjelma yleisöä viihdyttää. Monipuoliset ja luovat työtehtävät voivat pitää sisällään esimerkiksi suunnittelutyötä, sisällöntuotantoa, materiaalihankintaa, aikataulutusta ja työnjohtamista.

Artistituotanto
Artistituotannon harjoittelija osallistuu mitä moninaisimpiin tehtäviin artistituotannon kentällä. Harjoittelijan monipuolisiin tehtäviin voi kuulua esimerkiksi kotimaisten artistien ennakkotuotannoista vastaamista, artistimajoituksen organisointia, ulkomaisten artistien ennakkotuotantoihin osallistumista, takahuonealueiden palvelujen järjestämistä, kilpailuttamista, materiaalihankintaa sekä viestintää.