Provinssi hakee harjoittelijoita keväälle 2019

Haemme joukkoomme oma-aloitteisia, rohkeita ja joustaviin olosuhteisiin mukautuvia harjoittelijoita keväälle 2019 erilaisiin festivaalituotannon ja viestinnän tehtäviin – lue lisää alempaa!

Harjoittelu Provinssissa tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden nähdä ja kokea eturivin festivaalituotanto lähietäisyydeltä. Provinssin tiimiläisenä olet osa ydinorganisaatiotamme ja osallistut monipuolisesti festivaalin suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen mahtavan työporukan tukemana. Jokaisen harjoittelijan toimenkuvan painotuksia pyritään räätälöimään harjoittelijan erityisosaamista, vahvuuksia ja omia kehittymistavoitteita seuraten.

Odotamme harjoittelijoilta:

– Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kulttuurituotanto, matkailuala, liiketalous, graafinen suunnittelu, viestintä…)

– Reipasta, positiivista ja ryhmätyökykyistä persoonaa

– Can-do -asennetta ja paineensietokykyä

– Rakkautta tapahtumia, musiikkia ja kaikkea elämyksellistä kohtaan

– Sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen lasketaan hakijan eduksi (voi joissain tehtävissä olla myös edellytys valinnalle)

Harjoittelut ovat 2,5-5 kuukauden mittaisia, alkaen helmi-maaliskuusta heinäkuun loppuun. Ajankohtaa ja harjoittelun kestoa on mahdollista muokata harjoittelijan opintojen rakenteen mukaan. Harjoittelupaikat sijoittuvat Seinäjoelle.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 8.11.2018 mennessä osoitteeseen [email protected]

Täytämme harjoittelupaikkoja jo hakuaikana, joten nopeus on valttia! Mainitsethan hakemuksessasi mille osa-alueelle (alla tarkemmat tehtäväkuvaukset) ensisijaisesti toivoisit harjoittelusi sijoittuvan ja kuinka pitkän harjoittelun haluat tehdä. Voit hakea useampaan tehtävään.

TUOTANNON HARJOITTELUT

Tuotantoassistentit ovat tärkeitä ja keskeisiä tekijöitä Provinssin tuotantotiimissä. Harjoittelijat osallistuvat monipuolisesti festivaalin tuotannon eri osa-alueisiin ja vaiheisiin aina suunnittelusta ja ideoinnista festivaalin aikaisiin avainrooleihin asti. Tuotantoassistenttien tehtävät jakautuvat useille tuotannon osa-alueille erilaisin painotuksin:

Aluetuotanto (2 paikkaa)

Aluetuotannon assistentit osallistuvat käytännönläheisesti festivaalialueen suunnitteluun ja toteutukseen. Työtehtävät liittyvät monipuolisesti erilaisiin tuotannollisiin tehtäviin, kuten esimerkiksi hankintojen kilpailuttamiseen, logistiikan koordinointiin ja ympäristö- ja lupa-asioihin.

Alueohjelma ja -taide (2 paikkaa)

Aluetaiteen ja alueohjelman tuotantoassistentit ideoivat ja toteuttavat yhdessä festivaalin taidetuottajan kanssa sitä, miltä festivaalialueella näyttää ja minkälainen alueohjelma festivaaliyleisöä viihdyttää. Monipuoliset ja luovat työtehtävät voivat pitää sisällään esimerkiksi suunnittelutyötä, sisällöntuotantoa, materiaalihankintaa, aikataulutusta ja työnjohtamista.

Henkilöstöhallinto

Henkilöstöhallinnon assistentti osallistuu monipuolisesti festivaalin henkilöstön hallintaan ja johtamiseen, kuten vapaaehtoisten rekrytointiin, tietojenhallintaan, kehittämistyöhön, aikataulutukseen ja viestintään.

Artistituotanto

Artistituotannon assistentti tekee monipuolisia taustatöitä artistituotannon kentällä. Työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi kaluste- ja materiaalihankintaa, kotimaisten artistien ennakkotuotantoja, kilpailuttamista, takahuonealueiden palveluiden järjestämistä ja talkoolaisten johtamista.

Palvelutuotanto (2 paikkaa)

Provinssi huolehtii festivaalin aikana ja sen lähiviikkoina tuhansien työntekijöiden, artistien sekä muiden sidosryhmien ylläpidosta: majoituksista ja ruokailuista. Palvelutuotannon assistentit koordinoivat muun muassa festivaalin majoituspalveluja, leirintäalueen toimintoja ja catering-tuotantoja.

VIESTINNÄN HARJOITTELUT

Graafinen suunnittelu & videotuotanto (2 paikkaa)

Visuaalisen markkinointiviestinnän harjoittelijat osallistuvat festivaalin graafisen suunnittelun (digi & print) sekä videotuotannon ideointiin ja toteutukseen festivaalin AD:n ohjauksessa. Toinen harjoitteluista suuntautuu enemmän graafiseen suunnitteluun ja toinen videotuotantoon. Tehtävä vaatii Adobe CC:n ohjelmistojen hyvää hallintaa.

Viestintä- ja hallinto

Viestinnän ja hallinnon assistentti osallistuu monipuolisesti festivaalin tuotantoon sekä hallinnollisiin ja viestinnällisiin tehtäviin. Työ voi pitää sisällään esimerkiksi asiakasviestintää, sisäistä viestintää ja sosiaalisen median sisällöntuotantoa.