PROVINSSI X HOLIDAYS Merchandise -mallisto on nyt myynnissä!

image-6488

Supersuositut Provinssin retrokuosit ovat tehneet paluun kasvomaskien muodossa ja jouluksi on saatavilla perinteisiä Christmas Sweatereita!

Provinssin uusi merchandise -mallisto talvelle 2020-2021 on nyt myynnissä Backstage Rock Shopin Provinssi-kaupassa:

Mallistosta löydät upouudet ja ihanat Provinssin Christmas Sweaterit kolmessa eri värissä, sekä kasvomaskeja tutuilla Provinssin retrokuoseilla.

Kestävistä materiaaleista tehty Holiday Sweater -mallisto on Provinssin Art Directorin, Jenna Haapaharjun käsialaa ja suunniteltu tuomaan lämpöä ja joulumieltä pimeneviin talvi-iltoihin. College-paita on valmistettu 80% luomupuuvillasta ja 20% kierrätetystä polyesterista. Kokovalikoimaa löytyy XS:stä 3XL:ään. Tarkemmat tiedot tuotteesta löydät Backstage Rock Shopin verkkosivuilta. Provinssin Holiday Sweater sopii loistavasti pukinkonttiin!

Vuonna 2018 lanseerattu ja suurta suosiota nauttinut Provinssin retromallisto on tehnyt paluun tänä syksynä kahden kasvomaskin muodossa. Maskikuoseissa nähdään Timo Saaren suunnittelemat Provinssi-julisteet vuodelta 1979 ja 1987.

Maskit ovat uudelleenkäytettäviä maskeja, joiden ulkopuoli on valmistettu polyesterista ja sisäpuoli 100% puuvillasta. Tarkat ohjeet maskien käyttöön löytyy Backstage Rock Shopin verkkosivuilta.

Provinssin kaupasta löytyy lisäksi muun muassa kangaskasseja ja edellisvuosien tuotteita alennetuin hinnoin.