Majoitus Provinssihostellissa - loppuunmyyty

kuva
Kuva: Provinssi / Pasi Ahola 

Mukavuudenhaluisemmille festarikävijöille on tarjolla takuulämmin ja -kuiva sisämajoitus Provinssi-hostellin 2–5 hengen huoneissa aivan festivaalialueen kyljessä (Huhtalantie 71 / Björkenheimin puistotie). Hostellilta on järjestetty suora kulkuyhteys festivaalialueelle.

Majoituksen hintaan sisältyy ilmapatja, kevyt aamupala ja tavaranarikka. Majoittujien yhteiskäytössä on myös maksutta sisävessat, suihkut, saunavuoroja, olohuone televisiolla, runsaasti pistorasioita ja tilava keittiö. 

Omalle autolle voi ostaa parkkipaikan majoituspaikan pihasta festivaalin ajaksi hintaan 20 eur.

Hostellista löytyy rajallinen määrä 2-5 hengen huoneita, jotka voi varata itselleen (vain sähköpostitse) to-su (28.6.-1.7.2018, 3 yötä) seuraavin hinnoin:

2 hengen huone 299 eur / huone - 2hh huoneet loppuunvarattu (tilanne 13.3.2018)
3 hengen huone 429 eur / huone - 3hh huoneet loppuunvarattu (tilanne 20.3.2018)
4 hengen huone 559 eur / huone - 4hh huoneet loppuunvarattu (tilanne 28.3.2018)
5 hengen huone 679 eur / huone - 5hh huoneet loppuunvarattu (tilanne 8.5.2018)

Huom! Majoituspaketit eivät sisällä festivaalilippua ja ne tulee ostaa erikseen! Majoitukseen pääseminen edellyttää voimassa olevan festivaalirannekkeen.

Huoneet saat varattua sähköpostitse osoitteesta majoitus(at)provinssi.fi. Ilmoitathan sähköpostissa seuraavat tiedot:

- Varaajan nimi
- Katuosoite
- Puhelinnumero
- Sähköposti johon laskun varauksesta voi toimittaa

Laskutamme varaukset ennakkoon, heti varauksen jälkeen. Varaus on sitova ja sitä ei voida peruuttaa. Huoneiden maksimihenkilömäärää ei saa ylittää, eli jos olet ostanut 4 hengen huoneen, saa huoneessa majoittua max. 4 henkeä.

Hostelli avautuu torstaina 28.6. klo 12 ja sulkeutuu sunnuntaina 1.7.2018 klo 12.

 

HUOM! Majoittuessasi Provinssi-hostelliin tulee sinun täyttää matkustajailmoitus. Voit nopeuttaa omaa sekä muiden majoittumista tulostamalla ja täyttämällä matkustajailmoituslomakkeen etukäteen. Tästä matkustajailmoituslomakkeeseen.