Majoitus Provinssihostellissa - Loppuunmyyty

kuva
Kuva: Provinssi / Pasi Ahola 

Hostellimajoitukset on kesän 2019 osalta loppuunmyyty. 

Mukavuudenhaluisemmille festarikävijöille on tarjolla takuulämmin ja -kuiva sisämajoitus Provinssihostellin 2–6 hengen huoneissa aivan festivaalialueen kyljessä (Huhtalantie 71 / Björkenheimin puistotie). Hostellilta on järjestetty suora kulkuyhteys festivaalialueelle.

Majoituksen hintaan sisältyy ilmapatja, kevyt aamupala ja tavaranarikka. Majoittujien yhteiskäytössä on myös maksutta sisävessat, olohuone televisiolla, runsaasti pistorasioita ja keittiötilat. Siisti erillinen suihkutila sijaitsee aivan hostellirakennuksen kyljessä. 

Omalle autolle voi ostaa parkkipaikan majoituspaikan pihasta festivaalin ajaksi hintaan 20 eur. Parkkiliput myydään hostellin vastaanotossa.

Hostellista löytyy tällä hetkellä rajallinen määrä 3-5 hengen huoneita, jotka voi varata itselleen to-su (27.6.-30.6.2019, 3 yötä) seuraavin hinnoin:

3 hengen huone 429 eur / huone
4 hengen huone 559 eur / huone
5 hengen huone 689 eur / huone

Huom! Majoituspaketit eivät sisällä festivaalilippua ja ne tulee ostaa erikseen! Majoitukseen pääseminen edellyttää voimassa olevan festivaalirannekkeen. Voit vaihtaa festivaalilippusi rannekkeeseen hostellin vastaanotossa.

Provinssihostellin huoneet myynnissä nyt Provinssin lippukaupassa: www.provinssi.fi/liput

Huoneiden maksimihenkilömäärää ei saa ylittää, eli jos olet ostanut 4 hengen huoneen, saa huoneessa majoittua max. 4 henkeä.

Hostelli avautuu torstaina 27.6. klo 12 ja sulkeutuu sunnuntaina 30.6.2019 klo 12.

HUOM! Majoittuessasi Provinssi-hostelliin tulee sinun täyttää matkustajailmoitus. Voit nopeuttaa omaa sekä muiden majoittumista tulostamalla ja täyttämällä matkustajailmoituslomakkeen etukäteen. Tästä matkustajailmoituslomakkeeseen.