RAKKAUDESTA ROKKIIN – PROVINSSIMUSIKAALI

musikaali

 

RAKKAUDESTA ROKKIIN - PROVINSSIMUSIKAALI

Provinssin 40. festivaalin kunniaksi Törnävänsaareen saapuu talkoilemaan vanhoja kemukaveruksia, jotka eivät ole tavanneet toisiaan sitten vuoden 1998 festivaalin. Pian he ajautuvat muistelemaan suomirockin siivittämää ystävyyttään ja festivaalikesiä Törnävänsaaressa. Mistä kaikki alkoi, niin ystävyys kuin rakkauskin?

Provinssi saa alkunsa vuonna 1979. Seinäjoelle on syntynyt elävän musiikin liike Kemu, jonka järjestämä kesäfestivaali houkuttelee paikalle suuren joukon nuorisoa. Vuosi 1979 on alku sekä Provinssirockille että vuosia kestävälle festivaalirakkaudelle. Provinssin legendat heräävät eloon ja naurulta ei voi välttyä, kun Seinäjoella rakennetaan Suomen suurinta festivaalia telefaxin ja kirjoituskoneen äärellä. Vaan mitä tapahtuu, kun nuoruuden pitkät kesät ovat ohi ja aikuistuminen kolkuttaa ovella?

Rakkaudesta rokkiin -Provinssimusikaali kertoo aikakausia kestävästä yhteydestä ihmisten välillä. Ihmisten, jotka rakastavat musiikkia ja ystävyyttä juhlistavaa festivaalia Seinäjoen sydämessä. Olkoon muta-Provinssi, lama-Provinssi tai ennätys-Provinssi, kautta vuosikymmenten ja sukupolvien ihmiset löytävät tiensä kesäkuisena viikonloppuna Törnävänsaareen. Miksi? Koska rakkaus, rauha ja rock’n’roll!

ESITYKSET
Ke 4.7.18 klo 19.00
To 5.7.18 klo 19.00
Pe 6.7.18 klo 19.00
La 7.7.18 klo 14.00
La 7.7.18 klo 19.00
Su 8.7.18 klo 14.00
Su 8.7.18 klo 19.00

Provinssimusikaali toteutetaan idyllisessä Törnävänsaaren kesäteatterissa kesällä 2018. Mukana lavalla on myös kaksikymmentäpäinen avustajajoukko. Provinssimusikaalin kolme ensimmäistä esitystä ovat osa Provinssi-festivaalin ohjelmistoa, eli festivaalilippu oikeuttaa myös musikaalinäytökseen (rajoitettu kapasiteetti).

Törnävän kesäteatteri, Törnävänsaarentie 1, 60200 Seinäjoki

LIPUT
29,00€ Ennakkolippu
32,00€ Lippu portilta
27,00€ Ryhmäalennuslippu (yli 20 henkilöä)
37,00€ Lippu ja väliaikatarjoilu
63,00€ Buffetruokailu ja lippu

Lippuja voit ostaa: https://www.netticket.fi/information_plays.php?info_id=9924

Esityksen kesto 2h 10 min väliajan kanssa.

Provinssimusikaalin ”Makuja vuodesta -79” –buffetruokailun ja väliaikatarjoilun toteuttaa Ojalan Pakari luonnonkauniilla Törnävänsaarella kesäteatterin yhteydessä. Buffetruokailu on mahdollista varata puolitoista tuntia ennen esitystä ryhmille.

ROOLEISSA
Kimmo Blom
Maria Lund
Irina Vartia
Ville Orttenvuori
Rami Mäkilaine

TYÖRYHMÄ
Käsikirjoitus ja ohjaus: Juulia Soidinaho
Musiikin sovitus ja kapellimestari: Henri Peltola
Koreografiat: Ville Orttenvuori & Virpi Aho
Tuotanto: Susanna Mäki-Oversteyns
Tuotantoassistentit: Elina Sipilä ja Mirella Jalonen
Visuaalinen ilme: Jenna Haapaharju & Maiju Mäkelä
Lavastus- ja valosuunnittelu: Juho Itkonen
Äänisuunnittelu: Sami Silén
Puvustus- ja tarpeistosuunnittelu: Annukka Mäntynen
Maskeeraus ja kampaukset: Karoliina Mäki
Markkinointikuva: Jukka Kontkanen

Kulttuurikollektiivi Sillan kanssa Provinssimusikaalia rakentavat Provinssi, Seinäjoen kaupunginteatteri, Seinäjoen kaupunki, Seinäjoen elävän musiikin yhdistys Selmu ry. ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu. Provinssimusikaalia tukee Etelä-Pohjanmaan Kulttuurirahasto.